UTA Arad

Mingi din motodeltaplan și flori pentru microbiste, la primul meci oficial al Campioanei Provinciei la Șiria





Comuna de baștină a lui Ioan Slavici a trăit o zi istorică cu ocazia primului meci oficial de fotbal găzduit în numele celui mai puternic brand al județului. Arena „Otto Greffner” a arătat mult peste așteptări prin grija oficialităților locale din Șiria, dar și a conducerii clubului UTA, care – practic – a mutat tot ce se putea muta de pe „Motorul”, în așa fel încât jucătorii și suporterii să se simtă cât de cât acasă. În plus, au acoperit latura de teren fără tribune cu trei bannere imense, cu un design inspirat, cel din mijloc reprezentând Cetatea Șiriei învăluită în mult „alb-roșu”.

Accesul pe stadion s-a făcut și el fără probleme, atât pentru abonați, cât și pentru plătitorii de bilete. De bunul mers al lucrurilor s-a ocupat chiar Alexandru Meszar, părintele proiectului UTA. Mai mult de 1000 de oameni au asistat la debutul echipei favorite într-un meci de pe teren propriu în acest an și, atât ei cât și fotbaliștii, au avut parte de o surpriză inedită înainte de primul fluier. Motodeltaplanul pilotat de Dan Cojocaru de la „Charlie Bravo” a fost cel care a adus pe calea aerului mingile de joc, iar la meciurile ce urmează se anunță și diferite coregrafii.

Gazdă primitoare, primarul Șiriei, Valentin Bot a ținut ca fiecare reprezentantă a sexului frumos prezentă la meci să primească o floare, în avans pentu Ziua de 8 Martie. Soarele a ieșit și el în repriza a doua, când UTA era deja sigură de cele trei puncte, arătând un fotbal bun chiar sub privirile lui Alexandru Pelici. Antrenorul Mioveniului a luat loc în marginea tribunei de la Șiria pentru a-și studia pe viu adversarul de vineri seara, într-un adevărat derby pentru locurile promovabile din Liga a 2-a.

FOTO: Ciprian Petcuț

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button