UTA Arad

Ce face UTA cu rebelul Covaci? Roșu: „Amendat și – eventual – exclus din lot, dar cei de la echipa a doua știu mai bine”





Unul dintre fotbaliștii pe care „Bătrâna Doamnă” a contat la barajele de promovare cu Dunărea Călărași și FC Voluntari pare că nu-și mai găsește liniștea în „alb-roșu”. Lăsat în afara lotului deplasat în Spania, Darius Covaci părea că-și vede de treabă. A evoluat în marea parte a amicalelor la „satelit”, dar vinerea trecută, când a aflat că e doar rezervă la Poli II – UTA II, nu s-a mai dezechipat, refuzând să ia loc pe banca de rezerve.

Actele de rebeliune au continuat și în această săptămână. Cel puțin ieri, polivalentul fotbalistul a refuzat să se pregătescă separat de echipă și a plecat din nou de la teren. Azi, a acceptat și acestă situație, dar tot azi, rugat să comenteze, „speța”, Laurențiu Roșu a spus următoarele: „ Ținând cont că este un jucător care s-a antrenat cu noi, a și jucat la meciul cu Tmișoara, pot să vorbesc despre el . Am decis în iarnă să-l trimitem la echipa a doua în ideea ca pe viitor, dacă are evoluții bune la echipa a doua, să revină fără niciun fel de probleme la prima echipă. Nu s-a întâmplat acest lucru, iar ceea ce a fost acolo trebuie să-i întrebați pe antrenorii de la UTA II. Dacă e așa cum îmi spuneți că a refuzat să respecte deciziile antrenorilor, în primul rând trebuie amendat și, apoi, dacă se mai repetă, exclus din lot. Ce poți face altceva? Dar, repet, nu sunt eu în măsură să știu exact ce s-a întâmplat la echipa a doua, căci nu am fost acolo. Antrenorii de acolo știu cel mai bine”.

Covaci va împlini 20 de ani în luna mai și a evoluat pe mai multe posturi la UTA, fie că vorbim despre prima echipă, „satelit” sau ediția trecută a Ligii Elitelor: fundaș dreapta, mijlocaș lateral, al doilea atacant și chiar „vârf”.









11 comentarii

    1. Ce face Covaci este urit ,dar tu DANI cauți mereu sa dai in jucătorii Utei ,oare ești un părinte frustrat sau…..dacă ai copil îți doresc cea ce le dorești tu jucătorilor Utei

      0
      0
  1. Cam prea de vreme se da vedeta fara nici o realizare fotbalistica pana la varsta asta.Sa ia exemplu de la Petre,Tanase,Jorza,Filaret,etc.Cu Stupi nu cred ca au succes talentele manelistice.
    Asta da scula-vedeta fara realizari-poate intr-un club de manele

    0
    0
  2. Din pacate e doar un cocalar amator de manele. N-o sa se aleaga nimic de el pentru ca nu il duce capul.

    0
    0
  3. Uta nu sunt nici un părinte dar uitate si la celelalte comentarii și nu doresc nici unui jucător de la Uta rău.Doar Uta contează.

    0
    0
    1. Observația este, mai DANI una de bun simt din moment ce tu lauzi jucatori de la Cermei in comparație cu transferurile Utei, ia mai ocolestene ca poate ai treaba și noi te reținem ……ești penibil cu nici o dansa de ați reveni !si nu te mai da Utist ca nu ești!

      0
      0
  4. Băiatul asta o ia pe urmele lui burla . Pe fruntea lor scrie clar EȘEC ! Au terminat-o cu fotbalul înainte de a începe !!! Păcat ,dar caracterul e un dat si o virtute , iar ei nu i-l au !!!

    0
    0
    1. StrongRed comentariu de nota 10. Sper din tot sufletul ca toti pusti din echipa sau de la juniori sa invete ceva din aceste cazuri nu sa le copieze ci sa le elimine din comportament. Forza UTA si victorie la Mioveni ceea ce este cel mai important.

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button