UTA Arad

Păcurar: „Nu am repetat jocul bun de la Timișoara, dar am meritat victoria după cum am evoluat în repriza a doua”





După succesul convingător de la Timișoara, contra lui Poli II, „satelitul” UTA-ei pleca mare favorită în partida cu echipa secundă a Pandurilor. Oltenii s-au deplasat la Șiria chiar în ziua meciului, fără jucători de la prima echipă și cu toate astea le-au dat o replică peste așteptări arădenilor.

De abia în minutele de prelungire, s-a făcut diferența pe tabelă, în urma unui penalty transformat de Vlad. „Din păcate, am început cu ghinionul accidentării lui Mara. Am fost nevoiţi să schimbăm şi să debutăm un portar în Liga 3-a, care avea să-și facă bine treaba. Trebuie să fim realişti și să recunoaștem că nu am mai repetat jocul bun de la Timişoara. În special în prima parte, am avut probleme la agresivitatea pozitivă în momentul recuperării mingii, am fost pe locul 2 la balon. Odată cu schimbările, în general copii de 99 și 98, am reuşit să dominăm partida și să avem situații importante, în special prin Ghergar și Vasile. Până la urmă, victoria e meritată la cum am jucat în repriza a doua. Adversarul a fost neașteptat de bun, de icomod, mai ales că s-a deplasat atâția kilometri în ziua jocului cu o echipă de copii, cam ca a noastră”, a menționat Cristian Păcurar, care i-a avut alături la acest meci doar pe Adi Ungur și Vasile Sin. Dan Oprescu a absentat, fiindcă urmează un curs de management fotbalistic la Timișoara.

În final, tehnicianul UTA-ei s-a declarat puțin îngrijorat de absența pentru mai multe săptămâni a portarului titular. „Din păcate, acest succes este umbrit puțin de accidentarea lui Mara, mai ales că avem în fața noastră atâtea competiții oficiale, Liga a 3-a, Liga Elitelor, Cupă. De asemenea, trebuie să ne rugăm ca vreunul dintre cei doi portari de la prima echipă să nu pățească ceva, căci rămânem puțin descoperiți. Mureșan e un portar de perspectivă, însă mai are nevoie de meciuri și încredere să poată face față la un nivel înalt. Ne bazăm pe el chiar începând de sâmbătă la Timișoara, în importantul meci de Cupă cu ACS Poli, sper să nu aibă trac și să facă un meci ca cel de astăzi”, a adăugat Păcurar.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button