Gloria LT Cermei

Aslău: „Rezultat pozitiv, atitudine bună, am întâlnit – totuși – o echipă ce aspiră la primul loc”





Cermeiul a amânat întâlnirea cu prima victorie  a returului, dar a pus la păstrare un punct după vizita fostului vicelider. Jucătorii Galdei i-au pus destule probleme lui Florin Rusu, care – însă – a închis poarta, iar când a fost bătut l-a salvat bara. De partea cealaltă, Nistor a ratat cea mai mare ocazie a echipei sale, cu o lovitură de cap ce s-a dus puțin alături.

La final, gazdele au trebuit să se mulțumească cu remiza, ce e considerată de Mircea Aslău: „Un rezultat pozitiv pentru noi, împotriva echipei ce se putea apropia la două puncte de lider dacă ar fi câștigat azi. Galda e una dintre formațiile bune ale seriei, meritul nostrum fiind cu atât mai mare cu cât am reușit să le luăm 4 puncte în acest campionat”.

Una peste alta, antrenorul „alb-roșiilor” consideră rezultatul just, chiar dacă: „Am avut și noi situații bune de a marca, pe fondul unui joc bunicel. Băieții s-au dăruit, au avut o atitudine bună, dar în fotbal mai trebuie să ții cont și de forța adversarului. Galda aspiră la primul loc, era normal să vină să joace și să ne pună probleme, dar eu zic că le-am răspuns pe măsură. Chiar dacă nu am câștigat, rezultatul ne dă puțin moral după eșecul de săptămâna trecută cu Jimbolia. Weekendul următor ne întoarcem la Timișoara, pentru a încerca să scoatem maxim din partia cu Poli II”.

De partea cealaltă, antrenorul Galdei consideră injustă remiza. „Am pierdut două puncte, nu sunt sunt mulțumit din pricina rezultatului. Jocul a fost echilibrat în prima repriză, dar al doilea act l-am controlat, însă am ratat foarte mult. Când ești supărat că ai pierdut două puncte în deplasare, înseamnă că ai valoare”, a punctat Paul Ciucă pentru ziarulunirea.ro.









5 comentarii

  1. Bravo ASULE am fost la meci dar ai avut adversar greu …..ai citeva piese moarte dar sunt de câteva meciuri moarti mai ales juniori aia de la UTA slabi

    0
    0
    1. cu ce sunt mai buni ceilalti jucatori decat juniorii?esti putin dus cu capul Cleverule?sau asa te pricepi tu la fotbal cum ma pricep eu la bambilici!!…nu uita ca acei copii au 18-19 ani si sunt campioni nationali si au castigat cupa romaniei si supercupa romaniei….nu campionatul satesc!!!

      0
      0
  2. Nu uita Clever că juniorii au adus m-ai multe puncte decât restul jucătorilor iar cupele rămân în CV i-ar la tine???? ce spune Rarau.. .

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button