Liga a 3-a

Doi sebișeni și un utist bat la porțile naționalei de tineret!





Federaţia Română de Fotbal a anunţat, vineri, prin intermediul site-ului oficial, că va organiza, luni, 13 martie, o nouă acţiune de selecţie pentru naţionala de tineret, la care vor participa 44 de jucători din Liga a 2-a şi a 3-a.

Printre aceștia se află și doi fotbaliști de la Național Sebiș și unul de la UTA II. Liderul C4 îi trimite la Buftea pe fundașul central, Mircea Stupu și mijlocașul ofensiv Angelo Iuga, în timp ce „roș-albii” sunt reprezentați de „închizătorul” Daniel Dan. S-ar putea ca acesta din urmă să fi fost remarcat încă din sezonul trecut pe când juca la Șoimii Pîncota, căci la „satelitul” Bătrânei Doamne nu a apucat să joace decât în două partide oficiale. „Îl felicit, e meritul lui și al celor care îl antrenează. Este un fotbalist pe care-l personal îl cunosc bine, am lucrat câțiva ani cu el și a mai cochetat cu loturile naționale. Însă, UTA are destui tineri talentați, care sigur vor mai ajunge în vederile selecționerilor mai repede sau mai târziu”, a spus Sandu Gaica, despre fostul căpitan al UTA-ei în primăvara anului 2014, pe când gruparea de eșalon secund patronată de Adrian Marțian se apropia de faliment.

Din informațiile noastre, și Bogdan Burlă ar fi trebuit să participe la acțiunea de luni, însă între timp a devenit indisponibil. Selecționerul României Under 21, Daniel Isăilă, își va împărți jucătorii în patru echipe, pentru două jocuri ce încep la ora 11.  La prima acţiune de acest gen, care a avut loc luni, 6 martie, au fost testaţi 26 de jucători, tot din Liga a 2-a şi a 3-a.

FOTO: UTA Media Design

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button