Gloria LT Cermei

Poli II – Cermei, sub semnul dispariției tragice a lui Stoicov: „Avem o anumită reținere, dar trebuie să jucăm”





Jocul tur dintre Lunca Teuz Cermei și ACS Poli II nu prevestea tragedia ce s-a abătut de ieri asupra fotbalului timișorean odată cu anunțul decesului lui Adrian Stoicov. În etapa a treia a campionatului, fostul fundaș stânga stătea pe „alb-violeților” și avea și o dispută principială cu Sorin Tarcea, pe atunci director sportiv la nou promovata de pe Teuz.

Astăzi vorbim despre „Bulgar” la timpul trecut, spre uimirea și regretul cermeianilor. „Părea un sănătos tun în toamnă, un om și un antrenor pe care l-am respectat. A fost o mică dispută atunci între noi, pe care, din punctul meu de vedere, aș repeta-o de zece ori mai grav numai să știm că Stoicov e bine. În asemenea momente, rivalitatea în fotbal dispare total, transmitem sincere condoleanțe membrilor familiei și celor de la Poli”, a menționat Mircea Aslău, antrenorul „roș-albilor”. „E un moment greu pentru fotbalul din Vestul țării, am fi acceptat orice decizie ar fi luat cei de la Poli. Am înțeles că meciul se va disputa conform programului, le respectăm durerea pierderii antrenorului lor, avem și noi o anumită reținere, dar trebuie să jucăm. Condoleanțe familiei și clubului Poli, de care se leagă numele lui Adrian Stoicov”, a completat Petre Bulza, președintele Cermeiului.

Legat strict de meciul de mâine, de la ora 15, de pe arena „Calor”, timișorenii au și o altă problemă, în afară de cea legată de disparția fulgerătoare a fostului lor tehnician. Sâmbătă dimineața au meci în Liga Elitelor, la Satu Mare, astfel că efectivul trebuie împărțit și s-ar putea ca din acest punct de vedere pe teren, împotriva Cermeiului, să nu intre chiar cea mai bună echipă. „Așteptăm ca băieții să aibă o creștere în joc față de etapele trecute. Acum două săptămâni, tot la Timișoara, împotriva celor de la Jimbolia, de abia am stat în picioare datorită faptului că am fost destul de târziu în cantonament, crezând că Becicherecul nu va mai avea forță să continue în campionat. Dar, contra celor de la Galda, am fost deja mult mai proaspeți și am obinut un egal muncit împotriva unei echipe ce se bate la primele locuri. Așadar, avem speranțe într-un rezultat pozitiv mâine”, a adăugat Bulza.

Morar e incert după ce a suferit o entorsă, dar Aslău ar putea avea în sfârșit la dispoziție un alt junior, pe Ionuț Ianc.

Formații probabile:

Poli II: Contra – Găvruță, Filip, Fridrich, Cherecheș – Andreici, Oprea – Codrean, Murariu, Popan – Pădurariu.

Cermei: Rusu – Vereș, Petrache, Cotoc, Suslak – Șiclovan, Nistor – Coșa, Diarra, Aldan – D. Bulza.

Arbitri: Mihai Spînu (Dej) – Claudiu Doarvăș (Mintia – Hunedoara), Bogdan Vasile (Sibiu). Observatori FRF: Lucian Glogoviceanu (Reșița) și Ion Lupșa (Caransebeș)









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button