Gloria LT Cermei

Aslău: „Ne-am ridicat la nivelul lui Poli II, o echipă cu 5-6 jucători de Liga 1”





Lunca Teuz Cermei rămâne neînvinsă în duelurile cu „satelitul” prim divizionarei ACS Poli.  După victoria 4-0 din tur, când pe banca „alb-violeților” stătea regretatul Adrian Stoicov și pentru care azi s-a ținut un minut de reculegere, nou promovata arădeană a smuls remiza pe arena „Calor” din Timișoara.

Mailat, unul dintre jucătorii trimiși de Ionuț Popa să-și facă mâna în Liga 3-a, a deschis tabela înainte de pauză, dar Nistor a egalat la 1-1 la reluare. Scorul nu s-a mai schimbat, de „vină” fiind în special Rusu, care a apărat un penalty în fața aceluiași Mailat, dar a și blocat un șut din aproiere al lui Bârnoi. „Sunt un antrenor ghinionist, din moment ce am prins-o pe Poli și în tur și în retur cu 5-6 jucători de Liga 1. Dar, ca și în toamnă, a ieșit bine, ne-am ridicat la nivelul lor. Sunt mulțumit de rezultat, dar și de jocul din repriza a doua. Rezulatul a fost echitabil, punem la păstrare un muncit, cu un prim gol reușit în acest an. Practic, am spart gheața, acum sperăm și într-o primă victorie chiar etapa viitoare, cu ocazia vizitei celor de la Pandurii II”, a spus Mircea Aslău, antrenorul „roș-albilor” de pe Teuz.

„Cei de la Poli au avut și azi mulți jucători de la prima echipă, cel puțin Smaranda, Mailat sau Bârnoi ar putea evolua oricând în Liga 1. Ca și în tur, posesia a fost a lor, dar rezultatul de partea noastră”, a adăugat și Alex Nistor, autorul golului cermeianilor la Timișoara.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button