Fotbal feminin

Absențele au cântărit greu pentru fetele Ineului la Odorhei, urmează trei meciuri acasă pentru „alb-albastre”!





Întrecerile în campionatele de fotbal feminin sunt oprite pentru diferitele acțiuni ale loturilor naționale. Excepția s-a numit confruntarea dintre Vasa 2 Femina Odorhei și CS Ineu, ce s-a disputat ieri, în cadrul etapei a 9-a a Ligii I (seria a II-a).

Gazdele au câștigat cu 2-0, unul dintre goluri fiind marcat din penalty. La 1-0, ineuancele au avut o bară, prin Cozac, însă raportul ocaziilor de gol a fost favorabil grupării harghitene. „Pe lângă mine, care am probleme la ligamentele genunchilor, ne-au mai lipsit cele două atacante titulare. Ancăș nu a putut face deplasarea, iar Cociuba este la lotul naționala Under 19, pentru care a și jucat sâmbătă, contra Azerbaijanului. Am încercat să scoatem maxim și în aceste condiții, bazându-ne și pe trei jucătoare noi, dar atât am putut. Sunt sigură că în următoarele trei meciuri, pe care le vom disputa acasă, vom strânge rândurile și vom acumula puncte importante. Încercăm o clasare pe podium până la finalul sezonului”, ne-a spus Cosmina Nicodin, jucătoare și antrenoare la CS Ineu.

Într-adevăr, de câteva săptămâni în Țara Zărandului au ajuns trei fotbaliste care în tur au îmbrăcat tricoul celor de la Lugas Oradea, respectiv fundașii Mădălina Leț și Alexandra Ungureanu, dar și mijlocașul ofensiv, Ramona Zugun. Toate au debutat la Odorhei în următoarea formulă de joc: Moț – Vamanu, Leț, Covaci, Preală –  Mogocs, Haida, Mihăieș, Cozac – Zugun, Joldeș, pe parcursul partidei mai intrând pe teren: Cristea, Strifler și Ungureanu.

La finalul acestei săptămâni, Ineul dispută restanța cu Lugas Oradea, iar pe 9 și 22 aprilie întâlnesc pe Juniorul Satu Mare și Fortuna Becicherecul Mic. Toate partidele se vor juca pe „Centralul” ineuan.

Clasamentul la zi în Liga I feminin (seria a II-a)









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button