UTA Arad

Revine Man la prima echipă a Stelei? Becali: „I-am dat UTA-ei 20 de mii de euro să scoată clauza de 100 de mii!”





Gigi Becali a ajuns la un acord cu UTA pentru răscumpărarea clauzei de 10 meciuri pe care Dennis Man o avea în contract. FCSB ar fi trebuit să achite 100.000 de euro dacă Man ar fi fost introdus în 10 meciuri, însă arădeanii s-au mulţumit cu 20.000 de euro.

În ultimele etape, Dennis Man a dispărut complet din lotul echipei mari. N-a fost vorba despre vreo accidentare sau despre evoluţii sub media echipei, ci despre o clauză. În momentul în care l-a transferat de la UTA, Gigi Becali a fost de acord să plătească 300.000 de euro pentru Dennis Man, plus 200.000 de euro în bonusuri: 100.000 de euro dacă juca 10 meciuri pentru FCSB şi 100.000 dacă era convocat la naţională.

Până în acest moment, Dennis Man a strâns opt apariţii în tricoul FCSB-ului. Şi a dispărut din peisaj. Gigi Becali a cerut să nu mai fie jucat, pentru a evita să plătească cei 100.000 de euro. Problema s-a rezolvat însă. Zilele trecute, Gigi Becali a anunţat la DigiSport că a ajuns la o înţelegere cu cei de la UTA Arad: „Aşa cum l-am văzut pe Ovidiu Popescu într-un meci la Timişoara, aşa l-am văzut şi pe Man. Era un meci şi mă uitam să văd cine retrogradează şi atunci i-am spus lui Mihai Stoica să vadă ce e cu el. Acum se întâmplă cu el că am rezolvat, le-am dat oamenilor 20.000 de euro să scoată clauza aia. Deci s-ar putea să-l vedeţi pe bancă sau în echipă în perioada următoare”, a declarat Gigi Becali la DigiSport.

Atacantul de 18 ani a anul la echipa a doua a vicecampioanei României. Man chiar marcase primul său la Steaua II sâmbăta trecută, în Liga 3-a, în victoria cu 2-1 cu FCM Alexandria.

Sursa: prosport.ro









12 comentarii

  1. Becali toata viata lui a fentat. Bafta Denis ! Hai sa te vedem la nationala 🙂 sa nu mai poata fenta Gigica

    0
    0
  2. Cutind Prosport am vazut stirea, ca Jiji in loc sa plateasca 100 000 E daca Denis Man joaca10 meciuri in tricoul Stelei,a dat doar 20 000 E anuland clauza si cititi comentariile sa vedeti ca multi spun ca ciobanu ne-a fentat !Acesti bani cred ca se prapadesc in salariile vitejilor de duminica si a unora din conducere…..Jijii e jidan smecher,alaturi de meduza…..Pa conducere utista !

    0
    0
  3. Iar miticii au pacalit UTA! cei mai in etate stiu despre ce vorbesc. IL ROG pe AD.PETRE sa NU se pacaleasca ptr o mana de „arginti” si sa plece aiurea .Aici la UTA este iubit ,joaca dk pleaca NU o sa mai auzim de el !

    0
    0
  4. Vorba aia: nu-I prost cine cere,ci ala de da! Acum ,pe noi suporterii ,ce ne intereseaza?
    HAIDE UTA!!!

    0
    0
  5. In fond UTA putea sa se tina tare, acum cind ai lui Becali nu joaca nimic si sa nu renunte decit la primirea a 40-50 mii eu. Cu 20 mii eu s-au facut de ras, ca au cedat. E parerea mea, iar ideea ca au facut-o de dragul lui Man sau sa nu piarda totul e o prostie Din 20 de mii, …. 10 mii au ajuns…..la Atletico, in unele buzunare.Asta pare „afacerea”

    0
    0
    1. Stai linistit ca nu a cedat nimeni nimic , crezi ca cei de la UTA sunt asa de prosti sa renunte la banii aia ? Dar au cedat la rugamintile jucatorului ( si a tatalui in principal ) care vedeau cu repeziciune cum se duce viitorul jucatorului ….asa ca diferenta de bani ( sau o mare parte din ea ) se va recupera de la ei poti fi sigur de asta

      0
      0
  6. Învățătura de minte pt altădată !!! Bonusurile de performanța se dau jucătorului de noul club !!!! Clubul care i-l vinde , in mod logic primește o suma ce reflecta valoarea jucătorului vindut si atit !!!! Asa ar fi normal după părerea mea ! Bine ca nu au pus bonusuri daca joaca pe sintetic sau nu , sau mai cine știe ce prostii !!! Dar in fotbalul nostru e posibil orice !!!!

    0
    0
  7. incurci putin borcanele StrongRed . Da bonusurile de performanta se dau jucatorului . In cazul lui man nu stim ce bonusuri are si nici nu ne intereseaza . Ceea ce a platit FCSB-ul e o clauza , insa interesant de stiut ar fii daca clauza respectiva e pusa doar pe sezonul actual sau pe toata durata contractului jucatorului .

    0
    0
  8. Ai dreptate La Quica !!! Una sunt bonusurile de performanța si alta diferitele clauze !!! Da amu poate s-au lămurit cum poți lua teapa cu „clauza” , si cind mai vind , negociază pe bani si nu pe cai verzi !!!!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button