Gloria LT Cermei

Cermeiul, din „satelit” în „satelit”: „Suntem pregătiți să înfruntăm Pandurii, indiferent în ce formulă se prezintă la meci”





Sorții au vrut ca nou promovata de pe malul Teuzului să lege două partide oficiale „sateliților” prim divizionarelor ACS Poli și Pandurii Târgu Jiu. Primul hop a fost trecut cu bine cu un 1-1 pe Bega, dar și o prestație bună în special în repriza secundă. La rând vin oltenii, cei care în toamnă provocau prima înfrângere din istoria Cermeiului în Liga 3-a și singura din tur pe terenuri străine ale „roș-albilor”.

Așadar, există destule motive pentru cermeiani să strângă rândurile și, luându-și revanșa, să bifeze și primul succes al anului. „Dacă după eșecul cu Becicherecul eram puțin debusolați, remizele cu Galda și Poli II, venite după prestații în creștere, ne-au readus încrederea și ne-au ridicat moralul. Pregătirea a decurs și ea bine, nu avem jucători accidentați și suspendați, din câte știu îl vom avea la dispoziție și pe juniorul Ianc, așa că e cazul să spargem gheața și la capitolul victorii în retur”, a spus Mircea Aslău.

Ghinionul Cermeiului este că întrecerea în Liga 1 a luat o pauză chiar în acest weekend cu ocazia meciului naționalei cu Danemarca, așa că Pandurii ar putea aborda meciul de sâmbătă (ora 15) cu mai mulți fotbaliști aflați sub comanda lui Flavius Stoican. „Suntem căliți după ce și Timișoara a folosit cu noi 5-6 jucători de la prima echipă și le-am ținut, zic eu, destul de bine piept. Așadar, suntem pregătiți să înfruntăm și Pandurii, indiferent în ce formulă se prezintă la meci. Au jucători talentați, dornici de afirmare, însă eu am încredere în băieții mei și dorința lor de revanșă pentru eșecul din tur”, a adăugat fostul mijlocaș.

Pe foaie, portarul Popescu și jucătorii de câmp: Negrescu, Tătaru, Brînzan, Păcurar, Dănăricu, Mărgărit şi Dodoi sunt cei care pot coborî la „satelit” conform listei trimise la FRF de șefii Pandurilor. De exemplu, acum două săptămâni, niciunul dintre aceștia nu au făcut deplasarea la Șiria, pentru meciul cu UTA II.

Formații probabile:

Cermei: Fl. Rusu – Vereș, Petrache, Cotoc, Suslak – Șiclovan, Nistor – Coșa, Diarra, Aldan – Bulza.

Pandurii II: L. Popescu – Negrescu, Tătaru, Brînzan, Almic – Păcurar, Dănăricu – Cioiu, Vodă, Cioiu – Mărgărit.

Arbitri: Andrei Țiții (Sura Mică – Sibiu) – Zoltan Torok și Robert Mereș (ambii din Cluj). Observatori FRF: Constantin Făniță și Dorin Micșa (ambii din Timișoara)









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button