UTA Academie

Sabău i-a apropiat și mai mult pe „roș-albi” de finală: Unirea Alba Iulia – UTA Under 17 0-1





Fiindcă, ieri, Miercurea Ciuc a fost surclasată la Târgu Mureș, utiștii aveau minge de game, set și – probabil – match în seria de Vest a Ligii Elitelor Under 17. Iar ocazia nu a fost ratată, astfel că avansul față de principala urmăritoare s-a mărit la 12 puncte.

Pe un teren destul de rău și având în față o echipă destul de arțăgoasă, ce a strâns 4 puncte în primele două runde, formația lui Bogoșel și Petcuț a evoluat destul de precaut. Deși a fost mereu la controlul ostilităților, nu a forțat mai mult decât a fost cazul, iar golul de trei puncte avea să vină în cele din urmă. Era minutul 67, când Faur a bătut o fază fixă, mingea a ajuns cu ceva șansă la Sergiu Sabău (foto), care a preluat și a marcat din interiorul careului. Ocazia primei părți i-a aparținut lui Gruiescu, pentru ca la 0-1, Boștină și L. Bodri să rateze și ei șanse bune de gol. La cealaltă poartă, Zamfir a avut de lucru la o singură lovitură de cap a unui adversar.

Succesul e cu atât mai important cu cât a absentat Deta, iar Luca Bodri nu a putut fi folosit tot meciul. „Am avut de luptat azi pentru cele trei puncte, pe un teren destul de rău și având la centru un arbitru ce a fragmentat destul de mult jocul. Chiar și așa, am jucat mai bine decât acasă, cu Sibiul și am meritat cele trei puncte. Aflând că Ciucul a pierdut la Târgu Mureș, am jucat oarecum la siguranță, căci, altfel, Boștină merita să fie și el pe teren din primul minut după evoluția din etapa trecută. Dar, am discutat cu el, a înțeles situația, plus că duminica viitoare încolo va fi și mai bine pregătit fizic. Alte calcule nu ne facem deocamdată, îl așteptăm și pe Deta lângă noi, căci avem nevoie de toată lumea în acest sezon ce ne-a adus deja și ne mai poate aduce satisfacții tuturor”, a precizat Mihai Petcuț, la finalul confruntării din Cetatea Unirii.

UTA Under 17 a abordat meciul de azi cu: Zamfir – Deliman, Sabău, Onuțan, Frai – Covaci, Petcuț, T. Bodri, Gruiescu, Al. Stan – N. Faur. La pauză, pe tere a intrat Boștină în locul lui Covaci, iar pe parcursul mitanului secund  și L. Bodri, Obrad și Țuța în locurile lui Al. Stan, T. Bodri și Faur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button