Fotbal feminin

„Tăvălug” pentru primul loc: AC Piroș Security – Independența 2 Baia Mare 15-0, plus foto





Dacă UTA nu le-a putut oferi favoriților niciun gol în meciul cu Luceafărul Oradea, o oră și jumătate mai târziu, pe terenul din Șiria plasele celor două porți au fost scuturate de nu mai puțin de 15 ori. Au făcut-o fetele de la Piroș Security în compania Independenței 2 Baia Mare, ocazie cu care s-au și instalat în fotoliul de lider al Ligii II femin la fotbal.

Chiar dacă moroșencele au arătat ceva veleități tehnice, când arădencele le-au luat la bani mărunți, folosind puterea și experiența superioară a jucătoarelor sale, tabela a galopat într-un ritm aler. A fost 7-0 la pauză și 15-0 la final, după reușitele semnate A. Balaș (6), Marcea (3), Olariu (2), Lupei (2), Liheț și Adam .

Fiindcă Onixul s-a încurcat pe Dunăre, cu Atletic Drobeta, „leoaicele” au urcat pe prima poziție în clasament. „A fost o zi perfectă. Fetele au făcut spectacol, iar punctele ne-au dus în fruntea clasamentului, Sperăm să nu mai coborîm de acolo, fiindcă eu zic că avem potential să batem tot până la final. Ne mai motivează și domnul Piroș cu câte o primă de joc, avem toate condițiile să promovăm la finalul sezonului”, a spus antrenorul arădencelor, Gigi Cameniță.

Meszaroș – Bodnar, Liheț, Marcea, Mladin – Dobrea, Olariu, Lupei, A. Balaș – Mihăilescu, Adam, plus Doroți, Gal și Neducsin a fost echipa utilizată azi de Piroș Security .

Clasamentul după etapa a 9-a în Liga II feminin

FOTO: Ciprian Petcuț

galerie foto de la această partidă AICI.

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button