Liga a 3-a

Dă Reșița lovitura de grație contracanditatelor la promovare? Dorinel Munteanu – pe cale să devină noul director tehnic al Școlarului!





Cel mai selecționat fotbalist român la prima reprezentativă, campion al României cu Oțelul Galați din postura de antrenor, Dorinel Munteanu și-a dat acordul de principiu pentru a ajuta Reșița fotbalistică să redevină ce-a fost cândva!

Prezent în ultima vreme tot mai des în Valea Domanului, atât la meciurile, cât și la antrenamentele rosso-nerilor, Dorinel Munteanu a fost un excelent sfătuitor pentru Leo Doană și elevii săi. Deși părea imposibil ca un antrenor cu CV-ul lui „Munti” să accepte să lucreze la un club din al treilea eșalon al țării, primarul Nelu Popa a forțat nota, a făcut presing și, foarte probabil, a dat lovitura. Cei doi au urmărit împreună meciul de ieri, de la Timișoara, dintre CSM și Ripensia, iar la final au bătut palma fericiți, chiar dacă partida s-a terminat la egalitate.

„Am avut o discuție cu domnul primar, mâine (n.a. azi) ne vom întâlni și vom hotărî împreună. Eu am venit de câteva etape lângă băieți, lângă Leo, pentru că vreau să ajut. Atât timp cât nu am o ofertă avantajoasă, mi-aș dori să pot ajuta echipa, să pot ajuta orașul meu, să revenim în Liga a II-a. Am discutat cu domnul primar despre posibilitatea de a veni director tehnic, dumnealui mi-a propus acest lucru și mâine vom stabili totul. Echipa are un antrenor foarte bun, care va rămâne în continuare și cred că mult timp de acum încolo. Cred că Leo Doană va promova echipa. Avem șanse la promovare, am văzut un grup de jucători valoroși, am văzut șase sau șapte jucători tineri foarte buni”, a confirmat Dorinel Munteanu pentru expressdebanat.ro.

Sursa: expressdebanat.ro









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button