Fotbal judetean

Denuț decide derby-ul comunei Vladimirescu din eșalonul 6: Real Horia – Mureșana Mânduloc 0-2





După o lungă pauză, iată că s-a reluat, în sfârşit campionatul şi în liga a VI-a, iar Mureşana avea să se deplaseze tocmai la Horia, pentru derby-ul comunal, mult aşteptat de ambele tabere. Gazdele voiau neapărat să răzbune acel 1-5 din tur, iar Mureşana trebuia să confirme forma bună din unele amicale şi să-şi îmbunătăţească zestrea nu prea grozavă de puncte din prima parte a campionatului. De la meci nu putea lipsi primarul comunei Vladimirescu, Ioan Crişan.

Mureşana începe mai bine meciul, Miron are două oportunităţi de a marca, în minutul 1 şutează peste, iar în al treilea minut al partidei „bate” excelent o lovitură liberă, dar experimentatul portar al Horiei, Salanţ, respinge de sub bară.

Meciul se echilibrează, desfăşurându-se la mijlocul terenului, şi până în minutul 16 nu mai notăm ocazii clare de poartă; atunci, Căbău şutează pe lângă, din poziţie bună. Tot el scapa spre poartă, în minutul 25, dar în locul unui şut din careu, pasează slab spre Miron, irosind o bună şansă de gol. Zece minute mai târiu, tot Căbău şutează peste poartă, din careu. După câteva minute este schimbat, suferind o accidentare la umăr…

De cealaltă parte, Horia are o prima ocazie mai importantă, în minutul 35, dar şutul lui Toderici este reţinut de A. Nicola. Noul intrat, Denuţ, va marca în minutul 45+2, la prima atingere de balon, şutând din prima, surprizându-l pe Salanţ. 0-1 la pauză, după o primă repriză în care Mureşana a fost peste adversarul direct, doar lipsa de concentrare de la finalizare a făcut să intrăm la cabine cu un minim avantaj.
Imediat după pauză, Miron îşi mai încearcă o dată norocul din lovitură liberă, dar fără rezultat pe tabelă.

Denuţ reuşeşte „dubla”, în minutul 59, după un şut sec, înşelător, fără speranţe pentru goalkeepeer-ul Niculuşcă, înlocuitorul accidentatului Salanţ. S. Nicola prinde o „torpilă” de la 30 de metri, punându-l la grea încercare pe portarul celor de la Horia, acesta respinge în faţă. Tomodan are o ocazie de a reduce din diferenţă, dar şutează peste poartă, din poziţie bună. Faza s-a petrecut în minutul 69.
În minutul 74, Nicola A salvează Mureşana de la gol, după ce gazdele au scăpat într-o fază unu-la-unu…

Cu 10 minute înainte de finalul partidei, Horia va marca, dar golul a fost anulat pe motiv de offside. Gazdele nu se lasă, forţează golul pe final, dominând ultimele minute din această întâlnire: în minutul 83, Pele şutează peste, după care Tomodan are două ocazii – în minutul 86, şutează la colţul scurt, puţin pe lângă stâlpul din dreapta, iar în minutul 89 trage fix în braţele lui Nicola A. Petreanu are o ultimă ocazie, în minutul 90, şutul său din lovitură liberă trece peste poartă.

Fluier final: Real Horia – Mureşana Mândruloc 0-2, după un joc în care echipa vizitatoare a fost vioara întâi. A jucat mult mai bine ca şi gazdele, cu o apărare exactă şi un atac letal și şi-a atins obiectivul. Mureșana a fost a avut parte și de susținerea unei galerii zgomotoase din Mândruloc şi Cicir, ce a făcut o bună repetiție înainte de vizita liderului Voinţa Macea.

Formații:

Real Horia: Salanţ (min. 46 Niculuşcă) – Pele(c), Mocan (min 60 Ciobanu), Stochiţă, Păşcălău (min. 61 Franţ), Raşca, Sima, Toderici(min. 38 Tomodan), Crişan, Mureşan, Biro. Antrenor: Claudiu Trif.

Mureşana Mândruloc: Nicola A, Sîrb, Petreanu, Stavilă, Ponepalo, Vesa(min 86 Pop), Nicola S(min 74 Olar), Ţîru, Căbău(min 44 Denuţ), Miron(c)(min. 68 Ianto). Pe bancă: Cociuba, Ceh şi Wener. Antrenor: Ciprian Ceh.

Arbitri: Cătălin Iova – Adrian Vasile, Sergiu Joandrea

Observator AJF: Traian Enoiu

sursa: csmuresana.wordpress.com









Un comentariu

    1. Ce lipseste? CS? Wow! Toate echipele au o forma de organizare de club sportiv (CS) sau asociatie sportiva(AS). Asta nu inseamna ca nu stie lumea despre cine este vorba in ecuatie!

      0
      0
      1. nici o treaba nu ai , esti pe langa , ideea era ca echipa din Horia se numeste REAL si nu REGAL acum sper ca ai inteles …msss

        0
        0
    1. Claudiu, hai să lăsăm polemicile, că nu merită… Eu am fost de acord să apară articolul şi pe Sportarad, cu condiţia ca să se precizeze sursa… Că nu s-a întâmplat aşa, asta e, acu’ n-oi face un capăt de ţară.

      0
      0
  1. Doamne, ce seamănă, cuvânt cu cuvânt, cronica asta cu cea de pe blogul csmuresana.wordpress.com! Amu, ori el o copiat după tine (puțin probabil, că acolo apare ca dată, 3 aprilie!!!), ori tu ai dat copy-paste după articolul de pe blog! Dacă-i așa, nu era deontologic profesional să și menționezi sursa articolului? Dacă știi ce-i aia “deontologie profesională”, bineînțeles!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button