Gloria LT Cermei

Aslău prefațează meciul cu Ighiul: „Suntem pregătiți pentru prima victorie a returului”





Șifonați rău în derbyul județean de la Sebiș, cermeianii au găsit totuși puterea să se adune pentru a reuși prima victorie din retur. Conducerea a intervenit și a condiționat plățile salariale de obținerea unui minim de 9 puncte, dar, totodată, și-a exprimat încrederea în atingerea pragului chiar dacă urmează și partide de foc împotriva unor echipe ce luptă la promovare.

„Nu putem aborda partida cu Ighiu decât la victorie. Sper ca moralul să fie un la ora meciului. Am încercat să găsim motivele acelei reprize a doua dureroase, o punem pe seama unei căderi psihice după primul gol. Ăsta e fotbalul, mergem mai departe. Se întâmplă și la echipe mari, nu facem o tragedie din asta și sperăm într-o descătușare în următoarea partidă.” a  fost explicația succintă a Mircea Aslău, după Sebiș – Cermei 4-0.

Antrenorul Cermeiului a urmărit viitorul adversar atât în presă cât și pe viu și și-a conturat o părere: „Noua echipă a Ighiului este o echipă bună. Are un nucleu de jucători valoro, care au jucat împreună la o echipă de top din campionatul județul Alba, plus câțiva fotbaliști din tur. S-a și văzut că au avut rezultate bune cu echipe ce luptă la promovare, culminând cu victoria din etapa trecută împotriva Devei” a adăugat „Zimbrul” vis a vis de duelul de sâmbătă (ora 17), de pe malul Teuzului.

De cealaltă parte, având câțiva absenţi: Fetiţa – suspendat, Opriţa – accidentat, Circov şi Seiwerth – incerţi, ighienii sunt pe val. Au obţinut primul succes din retur, stopând Cetatea Deva şi îşi propun să continue seria pozitivă de o victorie şi două remize și împotriva unei formaţii ce n-a cunoscut gustul victoriei în 2017. „Întâlnim o echipă ambiţioasă şi imprevizibilă, în criză de puncte, care – cu siguranţă  – va dori să câştige. Planul nostru este clar, avem un moral bun, ne vom juca şansele. Vrem să realizăm o prestaţie bună şi să aducem puncte din această deplasare, deşi avem anumite dificultăţi în alcătuirea primului unsprezece”, a declarat antrenorul Mihai Manea pentru ziarulunirea.ro . Tehnicianul ighienilor speră – totuși – să-i recupereze pe Circov şi Seiwerth, ce se resimt după jocul cu devenii.

Echipe probabile:

Cermei: Fl. Rusu – Șiclovan, Petrache, Cotoc, Suslak – Diarra, Nistor, Ianc, Aldan – Sulea, Bulza.

Ighiu: Zăvoi – Miroiu, Iclănzan, Potopea, Ad. Mărginean – I. Grozav, Trifa – Circov, M. Cristea, Tineiu – Seiwerth.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button