UTA Arad

Roșu a dat „verde” pentru o finală de Cupă cu Petre, Tănase sau Copaci: „Prilej să-și arate valoare și să aducă un nou trofeu în vitrina clubului”





Ecourile calificării echipei de juniori mari a „Bătrânei Doamne” în finala Cupei României nu s-au stins. Mai mult, confirmarea că UTA și Viitorul vor juca cu trofeul pe masă pe Arena Națională, pe 27 mai, în deschiderea finalei mari, mobilizează între clubul.

Cu ocazia conferinței de presă prilejuită de apropierea meciului de la Afumați, din cadrul etapei a 27-a a Ligii a II-a, Laurențiu Roșu și-a manifestat deja sprijinul pentru echipa de tineret. „Trebuie să-i felicităm pe băieți pentru performanța de a juca pentru al doilea an consecutiv finala Cupei la Under 19. Meritul e cu atât mai mare cu cât meciul cu Viitorul se va juca pe Arena Națională, în fața a mii de spectatori și oameni de fotbal. Jucătorii noștri au prilejul să-și arate valoarea, dar și să aducă un nou trofeu în vitrina clubului. De aceea, o spun de pe acum, dacă toți sunt apți de joc, voi fi de acord să dispute acea finală. Oricum, mari probleme nu întâmpinăm, din moment ce în acel weekend oricum stăm ca urmare a retragerii celor de la Berceni”, a transmis antrenorul principal al echipei.

Față de confruntarea din manșa secundă a semifinalei de ieri, cu CFR Cluj, Cristian Păcurar, Dan Oprescu, Adi Ungur și Vasile Sin vor putea conta și pe Paul Copaci, Ionuț Tănase și Adrian Petre, juniorii titulari în momentul de față în Liga 2-a. „Îmi felicit și eu colegii mei cu această ocazie, nu era tocmai simplu să trecem de CFR după ce la Arad am câștigat doar cu 1-0.  Ne bucurăm pentru a doua finală consecutivă, una și mai prețioasă atâta timp cât se joacă pe Arena Națională, în deschiderea celei a seniorilor. E o motivație în plus pentru noi, ne vor vedem mulți oameni de fotbal. Sperăm să facem un meci bun, să câștigăm și astfel să ne menținem și palmaresul bun pe care-l avem cu Viitorul la generația 97-98”, a spus Copaci, autorul golului cu care UTA s-a impus în meciul tur al semifinalei cu CFR-ul de pe Someș.

„Nu întâmplător aceste echipe, UTA și Viitorul, își dispută un nou trofeu  la nivel de juniori. Înseamnă că selecția a fost făcută corect, există viziune, se muncește bine, iar accentul este pus și pe generația de mâine a fotbalului românesc. Îi felicităm pe băieți și îi așteptăm acasă cu un nou trofeu”, a punctat și Codru Grădinariu, directorul general al echipei fanion a Aradului.

FOTO: UTA Media Design

Un comentariu

  1. Copiii ăștia sunt cei mai buni ambasadori pentru UTA, la ora asta. Merită felicitați și premiați pentru performanță, indiferent de rezultatul din finală,unde vor avea parte de un adversar greu, probabil intărit cu jucători de la prima echipă.

    0
    0
  2. Cu totii la Bucuresti sa ii sustinem , sper ca o sa se organizeze o deplasare frumoasa si baietii sa aiba in spatele lor cateva sute de aradeni care sa ii poarte spre victorie !!!!

    0
    0
    1. Unde sunteți cârcotași de anti Atletico? Acum nu mai croncaniti nimic??? Sa va între bine în cap UTA = ATLETICO ȘI ATLETICO =UTA.

      0
      0
  3. Ai dreptate dragul meu IAR ai tras pe nas dar Maine dupa CE iti revi IAR o sa iti para rau CE comentariu ai scris fost junior expirat de LA mares echipa uta atletico cum spui tu

    0
    0
    1. Nenea Nick , tu chiar nu te-ai saturat sa ne torni la fiecare articol aceeasi placa invechita si prafuita ? Devii penibil… gata dle , am inteles punctul tau de vedere , dar ce e prea mult e prea mult , du-te nene si latra in alta parte daca altceva nu stii sa spui

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button