Stranieri aradeni

UTA – blocată la Afumați, câțiva kilometri mai încolo Man reușea dubla pentru Steaua II





În vară, echipa fanion a Aradului s-a despărțit de doi fotbaliști care au marcat împreună 20 de goluri în stagiunea precedentă. Rus pleca gratis la ASA Târgu Mureș, iar Dennis Man pe 300 de mii de euro la Steaua. Plus două clauze, dintre care una a cântărit greu în această iarnă, când formația bucureșteană era dispusă să-l împrumute pe fotbalistul de 18 ani la Arad. În cele din urmă, conform lui Gigi Becali, UTA nu a mai așteptat ca Man să joace cele zece meciuri oficiale în „roșu-albastru” și s-a mulțumit cu 20 de mii de euro, în loc de 100 de mii.

Tot de la Steaua a venit, tot sub formă de împrumut, Robert Vîlceanu, un fotbalist binecunoscut de Laurențiu Roșu. Acesta a debutat cu gol la Brăila, după care s-a stins treptat, având evoluții modeste în ultimele două partide în care a fost titular, acasă cu FC Brașov și sâmbăta trecută, la Afumați. UTA a scos doar un punct din disputa cu ilfovenii, a bifat cel de-al treilea rezultat negativ consecutiv și al doilea meci fără gol marcat.

Ironia sorții a făcut ca tot sâmbătă, la 20 de kilometri distanță de Afumați, Dennis Man să reușească două goluri pentru victoria Stelei II (cu 2-1) în fața celor de la Flacăra Moreni, în cadrul rundei cu numărul 22 a Ligii a 3-a (seria a III-a). Ambele reușite au venit după execuții de la distanță, din afara careului, execuții rar văzute la UTA. Iar Man cunoștea bine vestiarul la Arad, a făcut parte din grupul și mecanismul care anul trecut ajungea atât de aproape de Liga 1.

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button