UTA Arad

Man le-a purtat noroc foștilor colegi la primul meci ca spectator de la plecarea la Steaua





Pe lângă soția și fetițele lui Laurențiu Roșu s-a mai înregistrat o premieră la nivelul spectatorilor la un meci oficial al echipei fanion a Aradului. După ce a reușit o nouă dublă pentru Steaua II, în meciul cu Voluntari II (scor 3-1), din cadrul etapei a 23-a a Ligii a 3-a (seria III-a), Dennis Man a primit liber de Paști și nu a putut rata ocazia să-și vadă la lucru foștii colegi.

Atacantul de 18 ani transferat de vicecampioana României contra sumei de 300 de mii de euro, plus bonusuri, a fost solicitat de zeci de suporteri ai „Bătrânei Doamne” pentru poze. La un moment dat, dincolo de gard, s-a intersectat cu un alt junior al „roș-albilor” care făcea furori stagiunea trecută și care i-a dat destule centrări de gol.

Bogdan Burlă nu a recâștigat încă încrederea lui Laurențiu Roșu, care la finalul partidei spunea următoarele: „Am avut discuții cu el, știe clar că atunci când eu iau decizii pentru partidele oficiale, o fac ținând cont de toate aspectele din jur. Are și el șansa lui, la fel ca orice jucător, nu fac diferențe între ei. Manea, Strătilă sau Chindriș au fost și ei rezerve, depinde doar de ei și de ce randament au în fiecare săptămână dacă evoluează sau nu. Eu trebuie să iau decizia bazându-mă pe cei mai în formă fotbaliști, e un lucru complicat. Nu e atât ușor să o faci, dar încerc să iau deciziile corecte pentru a obține victoria”. 

FOTO: Viorel Musca

Un comentariu

  1. a ajuns acolo unde primeste 4000 de euro pe luna la 18 ani si unde se va alege cu un tricou de campion care va figura in palmaresul lui de jucator!

    0
    0
  2. Se va alege cu un posibil tricou de campion, dar tot degeaba daca el nici rezerva nu este la FCSB ,oare ce satisfactii are el cu tricoul de campion , daca nu joaca pe teren !!! Asa de dorul leli !!! Lui ii trebuie jocuri multe in piciore pt. a capata experienta ,cum sunt aia tinerii, de la Craiova deoseama cu el, Sreciu, Dumitras etc.

    0
    0
  3. Pai ,nu este asa !!! Altii deoseama cu el joaca in liga1a ,el a crezut saracul de el ,dus de val, el neavand nicio vina,altii l-au impins acolo la oier ,zicandu-i, du-te ba pustiule ca o sa castigi bani multi si glorie !!! Bani castiga ,bani bunicei pt. un pustan ca el fata de UTA., dar ce se face ca, trec anii peste el si nu va realiza nimic acolo pt. ca el, nu o sa aiba loc deloc la FCSB, tinand cont de declaratiile oierului ca, daca va castiga campionatul, va aduce la echipa toti jucatorii buni de la toate echipele din liga1 si atunci Man ce va face in continuare acolo, simplu, va fi partener la antrenamentele FCSB-ului cu coechipieri lui la fel cum este si acuma !!! Deci Manule, nu te vad bine in cariera ta de fotbalist daca ve-i continua la echipa de stele a FCSB-ului , deci nu ai nici cea mai mica sansa !!!

    0
    0
  4. Pai, ce sfat sa ii mai dau !!! I-as da un sfat lui taica-su in primul rand, daca copilul lui ar avea oferte de la alte echipe, unde se construiesc echipe in liga1a care promoveaza tinerii la greu cum ar fi Viitorul lui Hagi,unde el ar fi cel mai potrivit la aceasta echipa formata din jucatori deoseama cu el,chiar si mai mici ca el, unde Hagi sigur l-ar pune pe picioare, o alta echipa ar fi CSU Craiova, la fel ,unde se promoveaza tinerii . Deci asta as face eu in locul lui taica-su, as vorbi cu HAGI sa ajunga la o intelegere cu Brcali !!! Pai acuma nu este deajuns ca esti la clubul FCSB si il reprezinti pe unde te duci , facand poze, TREBUIE SA JOCI CA DACA O MAI DUCI ASA FARA SA JOCI DECAT PE LA ECHIPE DE LIGA 3a INCA 2-3 ani, TI-A TRECUT VREMEA SI SA TERMINAT !!! EL CRED CA O SA VREA DAR REUSESTE TAICA-SU SA IL CONVINGA PE BECALI !!! CU REGHEMCAMPF , CAT O SA FIE EL ANTRENOR ACOLO, NU O SA JOACE IN VECI MAN !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button