Baschet

Obiectiv îndeplinit: Univ Goldiş ICIM Arad – Phoenix Galaţi 67-48





Până la urmă, Univ Goldiş ICIM Arad încheie sezonul 2016-2017 al Ligii Naţionale de Baschet Feminin pe locul 5. Dacă e să ne uităm pe statistică, faţă de sezonul regulat, formaţia arădeană a avut cel mai mare salt din întreg campionatul intern. Înaintea meciurilor din grupa valorică 7-10, Aradul era pe 8, apoi a trecut de Alexandria şi a urcat un loc, a urmat șa rând Satu Mare şi în această seară a mai escaladat o poziție.

E adevărat că Phoenix Galaţi a ajuns într-o situaţie dezolantă, iar Polivalenta arădeană s-a prezentat în doar 7 jucătoare. În aceste condiții, teamul de pe Dunăre a fost victimă sigură, punându-se problema doar diferenței de scor în favoarea gazdelor. Mai mult, antrenorul Bogdan Bulj şi-a permis să folosească tot lotul pentru un succes de plamares, pentru o echipă a Aradului care încheie cu bine un sezon incert. Poate din toamnă, țintele se vor schimba.

Formații și marcatoare:

ICIM Arad: Stroman 23 (1×3), Pasic 14 (2×3), Nagy 8, Zidaru 5 (1×3), Karakasevic 5, Moraru 3 (1×3), Mercea 2, Demeter 2, Hadzovic 2, Gădărici 1. A mai jucat: Szocs

Galaţi: Filip 21 (2×3), Dumitrache 9 (1×3), B. Fota 8, D. Fota 4, Şoptică 4. Vreme 2. A mai jucat: Grigoraş









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button