UTA Arad

Roșu: „I-am făcut pe băieți să înțeleagă că putem reveni dacă se dăruiesc la maxim”





UTA a dat lovitura în cartierul bucureștean Colentina în cel mai bun moment posibil. Cele trei puncte mari luate din „fieful” liderului, coroborate cu cele câștigate cu Sepsi, le permit arădenilor să spere și pe mai departe la o promovare atât de dorită de suflarea „roș-albă”. „De când am venit la Arad mi-am propus promovarea, le-am transmis și jucătorilor și ei s-au străduit să facă jocuri cât mai bune. Normal, am întâmpinat și probleme, am pierdut acasă cu Brașovul, dar am trecut cu bine peste ele și sper ca aceste două victorii, cu Sepsi și Juventus, să ne dea încredere pentru acest final de campionat”, a spus Laurențiu Roșu la finalul meciului de azi.

Referitor la desfășurarea ostilităților cu „alb-negri”, principalul Bătrânei Doamne a adăugat: „A fost o partidă foarte grea, am întâmpinat anumite dificultăți în anumite momente ale jocului, dar să nu uiăm că Juventus e o echipă foarte puternică, de asta e pe primul loc. Dar, eu zic că ne-am ridicat la nivelul lor azi. Am fost surprinși de lovitura liberă a lui Băjenaru, am mai și ratat și un penalty, dar am revenit ușor-ușor. „I-am făcut pe băieți să înțeleagă că putem reveni dacă se dăruiesc la maxim, dovadă că am luat cele trei puncte foarte importante pentru noi. Dar nu s-a terminat nimic, sunt multe echipe ce se luptă cu noi pentru locurile doi și trei, încercăm să acumulăm puncte în continuare și vedem după ultima etapă ce se va întâmpla”.

Aproximativ 70 de suporteri ai echipei fanion a Aradului și-au încurajatfavoriții la București în această dimineață. „Trebuie să le mulțumim și să ne bucurăm alături de acești minunați suporteri, care au făcut o deplasare așa lungă pentru a ne susține. Mi-aș dori ca UTA să ajungă din nou pe prima scenă, cei din oraș să susțină echipa și să vadă meciuri de Liga 1 pe noul stadion”, a încheiat Roșu.

 

Un comentariu

  1. Astia v-au dat meciul ca sa nu intre ungurii pe care miticii nu-i sufere.Dar , atentie nu v-au dat si promovarea .Mai e mult de luptat sau de cumparat !…

    0
    0
    1. Sa mor de va inteleg pe astia ca voi …daca pierdeam e pentru ca nu aveam valoare de Liga 1 si aici ne era locul , daca am castigat e pentru ca am aranjat , nici cum nu era bine pentru niste hateri care traiesc doar sa balacareasca echipa , paraziti in toata regula…

      0
      0
  2. Sa fim cu picioarele pe pamint , frf va ajuta uta sa promoveze si îi va incurca pe ceilalti sa ajunga pe locul doi ! Iuv. nu au jucat la adevarata lor valoare , sa vedem partea plina a paharului ! Uta castiga clar cu Olimpia , Sepsi nu va fi lasata sa castige .pt locul 3 se vor bate Sepsi si Mioveni ! Hent facut de chipirliu in careu tre sa fi prost sa nu-ti dai seama !

    0
    0
    1. O mica paranteza…ai fost la meci ? Oricum stam mai linistiti acum stiind ca vom bate la scor Olimpia , cel putin am rezolvat o etapa

      0
      0
    2. Din pacate acum mi-am dat seama ca nimeresti pronosticurile ca baba vizorul usii , citez de ieri :

      „dascalul
      19 ore ago Permalink

      Sanse nu mai sint , maine pierdem clar la colentina Uta trebuia sa bata pe Brasov daca vroiau sa promoveze , acum e prea tirziu ! ”

      Asa ca din nou am emotii pentru meciul de marti

      0
      0
      1. domnul geo …nu ma asteptam sa ne ajute frf.. de aceea am spus si cred ca uta pierdea fara drept de apel in colentina ramin la ideea ca uta va promova depe doi . Sa nu uitam cum uta a fost dezavantajata anul trecut la baraj , iar apoi cum frf a reprimito pe poli tm in liga 1 ,uta a renuntat sa mearga la TAS cu problema promovarii ,frf si uta s-au inteles iar acum vine ajutorul din partea federatiei ! ce este asa de greu de inteles ?

        0
        0
        1. Nenea dascalul , daca acest cuvinte venea din partea cuiva din sistem , ziceam ca omul stie ce vorbeste , asa insa – cu scuzele de rigoare – cum tu nu cred ca ai nici in clin nici in maneca cu FRF-ul , vorbim toti doar sa ne aflam in treaba . Daca FRF-ul ar fi vrut sa ajute UTA o facea de mult la inceputul campionatului cand ne-au mancat arbitrii vrei 7-8 puncte , asa ca mi-e greu sa cred ca pe ordinea de zi a federatiei este la pucntul 1 – promovarea obligatorie UTA . Dar sa speram ca e cum sustii tu , si nu in viitor daca va veni o infrangere vei incepe din nou sa arunci cu noroi in stanga si in dreapta la adresa echipei . Fiti dle cu coloana de la inceput la sfarsit si nu in functie de rezultat

          0
          0
        2. As fi curios sa vad ,ca unul care a asistat la meci,pe ce va bazati cand sustineti toate astea!
          HAIDE UTA!!!

          0
          0
          1. crissar , daca ai fost la meci ai putea sa ne povestesti in cateva cuvinte cum a fost pe acolo ? ( atmosfera tribune , desfasurarea partidei , si cel mai important daca ti-ai dat seama ca Juve joaca…altceva, nu de alta dar avem multi cautatori de OZN-uri pe aici si pasionati de SF )

            0
            0
          2. As incepe cu atmosfera din tribune.Galeria noastra exceptionala (au fost si ceva ajutoare de pe la „razvratitii”din peluza sud cred,de la steaua.La fel si galeria lor.Cred ca a fost cea mai ok atmosfera ,dintre toate meciurile disputate in deplasare ,in jurul bucuresti ului. ADICA UN SFERT’ DE CAMPIONAT ;)).N-a lipsit,evident, exprimarea plina de „bunavointa” la adresa vecini lor din…sud.Despre ce s-a intamplat in iarba, pot spune doar ca UTA a jucat bine dar nu am asistat la cel mai bun joc,asta e clar.Juventus a ratat destul de mult iar meciul a fost destul de sportiv.Oricum nu le sta nimeni in cale.In comparatie cu ce am vazut alte dati.Arbitrajul? Sigur nu a influentat rezultatul.Mi-a fost frica la inceput la faza ce a precedat golul lor.Cred ca minge era pierduta oricum (un dribbling prea lung),dar contact a fost.Executia frumoasa,recunosc.In vinclu.Ai nostri au jucat EXACT asa cum ii stim pe fiecare.Fara sa exceleze careva.Cred ca Stahl este un castig.Sincer,ai nostri mi s-au parut mai determinati etapa trecuta.Ca sa nu vorbesc de meciul cu poli.Azi, a cam lipsit acea incrancenare pe care o cam astepta toata lumea.Pana si publicul, la final, a fost cam…hatru.In rest, nu m-as aventura la speculatii. Fiecare e liber sa creada ce doreste.Important e ca azi s-a castigat o batalie, nu si razboiul. Problema pe care o vad io,este aceea ca nu suntem constantI in joc.Iar Juventus si SEPSI mi se par mai organizati. In joc si administrativ.Mai e mult pana la ultima etapa.Nu trebuie sa convina tuturor ce am spus,e doar parerea mea.
            HAIDE UTA!!!

            0
            0
          3. Bravo Crissar !
            Pe Petre de Bucuresti nu l-ai intalnit acolo, ca doar meciul a fost la el acasa si e mare-mare-mare fan utist (mai ales la infrangeri, daca intelegi ce vreau sa spun), e imposibil sa nu fi fost la meci…sau poate ma insel ? 🙂

            0
            0
  3. Bravo uta jucatori antrenori suporteri si pentru prima data in campionatul asta bravo conducerea pt a promova trebuie sa fie si ea activa bravo baieti hai uta

    0
    0
  4. Nu am nimic cu dascalu’ si compania , dar abia astept sa-l vad pe burleanu cu staful frf in alb -rosu pe teren ! Cind faci mereu previziuni care nu se cam adeveresc , logic o vreme te cam lasi de sportul asta . Nu de alta , dar frizezi ridicolul . Si numai idiotii se simt ok in postura de a fi ridicoli ! Fiecare are dreptul la opinie , fie ea si fantasmagorica , sa fiu bine inteles , dar aici se vede clar , ca in multe alte dati de altfel , atitudinea anti UTA !!!

    0
    0
    1. Scuze de interventie.Sunt un vechi sustinator al celei mai titrate echipe din provincie,UTA-chiar daca sunt bucurestean get beget.
      Dar astazi,,si imi sunt martori Tapos si Stratila ,le-am dat scorul exact.Asta ca sa nu credeti ca a fost blat….dar noi „miticii”cum va place sa ne apelati,chiar nu ii suportam pe unguri…asa ca Juventus ,pe al carui stadion se canta imnul Romaniei,nu ati fi vrut sa-i promovezeze pe Sepsi.
      Acum,chiar depinde numai de noi.
      Ordine clasament…Juventus Buc. UTA,Mioveni ,Sepsi…si restul nu mai conteaza.Hai UTA!!!

      0
      0
      1. Prietene, rau destul ca ganditi asa, fotbalul trebuie sa fie fotbal si nimic altceva…daca ganditi asa, inseamna ca data viitoare ati dori sa favorizati Mioveniul, de exemplu, in defavoarea UTA-ei, ca doar e mai aproape de voi…

        0
        0
      2. Sepsi are o galeria mult mai frumoasa decat satele voastre de langa Bucuresti. Ar fi mai frumos Liga1 cu UTA si Sepsi decat cu Juventus

        0
        0
  5. Am fost astazi la meci și as vrea sa demontez teoria asta a „blatului” cu doua considerații:
    – Juventus a prins o zi foarte slaba. In meciul cu Sepsi (pe care l-am văzut, de asemenea) Juventus a dominat categoric, Calintaru, Zaharia, Bajenaru, Chipirliu, Buhăescu, Barbulescu au avut o prestație foarte consistenta. Azi, cei mai sus enumerati au dezamăgit crunt, excepție făcând Bajenaru, care s-a accidentat repede după gol, și Zaharia, care a lipsit.
    – la 2-1 pentru UTA, Oprita urla la copiii de mingi sa repună baloanele repede in joc. Dati-mi voie să mă îndoiesc că asta face parte dintr-o regie ieftina a „blatului”.

    0
    0
  6. Ramin la concluzia ca uta a fost ajutatā în colentina ….ai dreptate Juventus a prins o zi slabā .

    0
    0
  7. UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!! BRAVO BAIETII, UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA….. ARAD !!!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button