Fotbal judetean

Pe locul 3 în minutele de prelungire: Voința Mailat – Frontiera Curtici 1-2





Bănuind că Pecica nu va putea trece de Crișul, Frontiera Curtici avea șansa să se reîntoarcă pe locul 3 dacă bătea la Mailat. Minutul 90 i-a prins pe „vameși” fără niciun punct în „fieful” Voinței, dar ultimul fluier cu toți sacii în căruță.

„Alb-verzii” au început perfect și conduceau cu 1-0 încă din minutul 2. Mingea a ajuns în careul oaspeților, Cernat a sărit fals, iar Parlapan și-a introdus balonul în proprie poartă din 5 metri. Curticiul a pornit cursa după egalare, dar Măgulean și Parlapan l-au disperat pe antrenorul Maghici cu ratările lor.

În partea a doua, s-a jucat mai deschis, cu ocazii la ambele porți. Mateucă a avut o bară pentru Mailat, iar Roșu nu l-a putut învinge în două rânduri la aceeași fază pe Iacob din poziție excelentă. Barabaș a fost și el la post la fianlizările lui Măgulean, Gavriș și Avrămuțiu, cu mențiunea că la șutul acestuia din urmă mingea a fost respinsă cu ajutorul barei.

Pe final, Maghici a renunțat la ambii mijlocași defensivi și a forțat atacul. Și, îndrăzneala i-a fost răsplătită. În primul minut de prelungire, Măgulean a pivotat cu un adversar în spate și a trimis elegant la colțul scurt: 1-1. Mailatul, care s-a văzut câștigătoare, a căzut cu totul și, în minutul 94+4, a primit și golul 2. Măgulean a bătut un corner, iar Daniel Crișan (foto) a marcat cu capul de la colțul lung pentru explozia de bucurie a curticenilor.

Din nou, Maghici  a trebuit să se descurce în 13 oameni, de data aceasta absentând fundașii centrali A. Don și Pleșca. „Dacă ținem cont de faptul că am marcat golurile în minutele de prelungire se poate spune că avem noroc, dar după aspectul general al partidei și numărul de ocazii, e o victorie pe deplin meritată. Băieții au crezut în ei până la final, echipa are caracter și valoare. Suntem din nou pe 3 și ne propunem să rămânem acolo”, a spus antrenorul Frontierei.

Formații:

Mailat: Barabaș – Al. Lazăr, Cernat, Bălă, Ciucifara – Morariu, R. Caba, Roșu (82 Achim) –  Epure (73 Căliman), Mateucă, Cheșa.

Curtici: Iacob – Gavriș, D. Crișan, Morariu, R. Varga – Parlapan, Nedea (82 Morar), Hanc (53Don), Prică – Avrămuțiu, Măgulean.

Arbitri: Alin Deac – Emil Arsa, Alex Pantea. Observatori AJF: Mircea Bondar, Romulus Babău.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button