Cluburi polivalente

Kaitlyn Varga, fiica fotbalistului Norbi Varga, a luat aurul național la gimastică ritmică!





Campionatul Naţional de copii la gimnastică ritmică, întrecere desfăşurată zilele trecute la Ploieşti, a consemnat rezultate notabile pentru CSM Arad.

Fetele pregătite de Daniela Chiriac şi Tatiana Novikova s-au întors acasă cu trei medalii şi tot atâtea calificări în probele individuale (Varga, Brădean şi Cohuţ) la Cupa României, plus încă două locuri fruntaşe. Astfel, ansamblul de la mica gimnastă, în formula Mara Cohuţ, Teodora Iovănaş Brădean, Sofia Cotrău, Cesaria Crişan, Vanessa Varga şi Ioana Fodor, a cucerit medalia de bronz, în vreme ce la individual, Kaitlyn Varga a obţinut aurul naţional. La categoria 7 ani, Teodora Iovănaş Brădean a urcat pe a treia treaptă a podiumului, la individual. La 8 ani, Mara Cohuţ a terminat a cincea, iar Cesaria Crişan a şaptea.

Antrenoarea Daniela Chiriac trage concluziile şi trasează următoarele obiective:Mulţumită de rezultatele de la copii, fetele şi-au făcut bine treaba. În perioada următoare vom participa, probabil, la câteva concursuri de verificare, la Timişoara şi poate încercăm să organizăm şi unul la Arad. Ne pregătim de Naţionalele junioarelor mici de la Braşov, din perioada 21-25 iunie, la această categorie având sportive foarte talentate.” Altfel, în calendarul Federaţiei Române de Gimnastică Ritmică figurează în perioada 15-17 septembrie 2017 şi „Arad Trophy”, turneu internaţional.

csmarad.ro

Un comentariu

  1. Felicitari kaitlyn sunt mandru de tine…iti doresc sa castigi cat mai multe medali de aur si sa depasesti performantele tatalui tau un mare fotbalist al aradului bineintales tu in gimnastica ritmica

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button