Liga a 2-a

Liga a II-a, etapa a 32-a: Brăila câștigă sub Tâmpa, iar UTA rămâne pe locul de baraj!





Sâmbătă

Olimpia Satu Mare – ASU Poli Timişoara    1-1

A. Voicu 6 / Taub 10

CS Afumaţi – Chindia Târgovişte    2-1

Al. Zaharia 74, 88 / Honciu 4

CS Mioveni – Metalul Reşiţa    5-1

Al. Popa 5, E. Florescu 38, Năstăsie 64, Ayza 68 (pen.), Nilă 90 / Al. Pătrașcu 75

FC Academica Clinceni – Unirea Tărlungeni    3-0 (f.j.)

Luceafărul Oradea – CSM Râmnicu Vâlcea    3-0 (f.j.)

Duminică

Juventus Bucureşti – CS Baloteşti    3-1

Cazan 34 și 62, Marciuc 78 / V. Andrei 29

Dunărea Călăraşi – UTA Arad    1-0

Mardare 31

Marți

FC Braşov – Dacia Unirea Brăila  1-2

Chitoșcă 44 / A. Pușcașu 19, Roșoagă

Sepsi Sfântu Gheorghe și Foresta Suceava stau

Clasament

Etapa următoare (5-7 mai): Balotești – Olimpia, Mioveni – Academica, Foresta – Luceafărul, Reșița – Brașov, ASU Poli – D. Călărași, Chindia – Sepsi. Vâlcea – Afumați 0-3 (f.j.), UTA – Tărlungeni 3-0 (f.j.). Juventus și D.U. Brăila stau.

FOTO: Ciprian Petcuț

Un comentariu

  1. La revedere cu sansele de promovare pt. Chindia, acuma, macar sa ii incurce pe Sepsi in drumul lor spre promovare ca, si asa au cel mai usor program !!!

    0
    0
  2. Mai frati utisti,D-zeu nu-i tigan si i-a atins azi de 2 Mai pe cei care ne-au sapat groapa sa cadeam in ea,respectiv pe Mihalcea si fratii sai de cruce Tantaru si Fl.Petre,toti dinamovisti.Bravo Panzarule ca nu te-ai pus capra cu brasovenii si unii ti-ar putea pupa,,vregul,, ca le-ai bagat mortu-n casa !Rosule felicita si tu pe iesanul tau Alin Panzaru ca a jucat corect astazi.Stiam ca brailenii nu pot pierde pe finalul meciului cu BV,cum a pierdut UTA dupa min.90 cu Nagy….!Acum nu cred ca UTA se poate ineca la mal…si ataca locul 2,cu toate ca Flocea e acum la MioveniFelicit pe aradeanul Casian Bala ca a anulat golul neregulamentar,altfel…???.Astazi 2 Mai a fost o zi de neuitat pentru UTA !

    0
    0
  3. Haloo ……. stegarii??? , voi care ați ras de noi când ați câștigat la Siria. E mișto , așai???

    0
    0
  4. De mine se anunță tornade prin zona Aradului. Aveți grijă de astea nu de fotbal ! Oricum locul 3 este al Mioveniului sau Sepsi. UTA out și anul ăsta !

    0
    0
  5. voi nu vedeti ca toate echipele se feresc de liga lu’ burleanu ca de cel cu coarne? nu mai zgandariti atata ce e de zgandarit, lasati non-valorile sa dispara de la uta cu coada intre picioare, sufocati de propria lor neputinta. liga 2 este atat de slaba anul acesta, incat UTA de anul trecut probabil defila prin ea alaturi de juventus. Botis, Man, Rus, Hlistei nu pot fi inlocuiti de mercenari, care incaseaza prime astronomice pentru ratarea obiectivului. Sansele de promovare sunt egale cu zero (la urma urmei e nonsens sa promovezi cand tu nu legi 3 pase la rand tot campionatul), poate la anul conducerea isi va revizui politica de transferul. Nu e nicio problema daca UTA va fi echipa de pluton in liga 2, dar vrem fotbal, ca de mimat ne-am saturat cu totii.

    0
    0
    1. Toate echipele sunt slabe, o sa vedeti ca inclusiv SEPSI va pierde la Chindia, poate si la Foresta… UTA are sanse la locul 2 in continuare dar trebuie sa bata in cele 4 meciuri ramase. Cat despre valoarea lotului ai perfecta dreptate, este sub cel de anul trecut, insa important este sa ajungi in prima liga, unde vin o gramada de bani din drepturi TV, bani care iti pot asigura 80 % din buget , iar lotul in proportie de 70-80 % se schimba la toate echipele dupa promovare, pentru ca altfel nu prea rezista cu lotul avut in liga II, asa ca important e sa promovam dupa aceea se rezolva si lot si stadion si asa mai departe.

      0
      0
  6. Da, Cucu nebunu, intereseaza foarte mult acest meci pe UTA., dintre Chindia – Sepsi ,unde secuii trebuie neaparat sa plece invinsi de la Targoviste , cereandu-le mari sanse sa promoveze direct dar cu conditia ca, UTA. sa castige toate cele 4 meciuri obligatoriu, pt. ca orice pas gresit, va fi fatal pt. UTA !!! Sper sa se termine cu bine si UTA. in sfarsit sa promoveze acolo unde ii sade cel mai bine !!!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button