UTA Arad

A început „operațiunea decopertarea” pe „Motorul”, UTA va avea – totuși – parte de un gazon nou. Se merge pe varianta sintetică?





Indiferent de eșalonul în care va evolua din vară, echipa fanion a Aradului ar trebui să părăsească Șiria și se întoarcă în municipiu, mai precis pe arena „Motorul”. Chiar dacă lucrările de renovare din Aradul Nou sunt puțin în întârziere și se desfășoară „la relanti”, există speranțe că ele vor fi gata în următoarele două luni de zile.

Se poate spune că la capitolul tribune (se estimează în jur de 4000 de locuri din sezonul următor) s-a avansat puțin și zilnic câțiva muncitori lucrează deocamdată la fundație, așa că îngrijorarea conducerii și fanilor „Bătrânei Doamne” privește gazonul. Acesta fusese ierbicidat înainte de Paști, iar azi primul escavator a demarat „operațiunea decopertarea”. După vizita utiștilor la Primărie, tot în Săptămâna Mare, edilii au fost convinși definitiv că e nevoie de o cu totul altă suprafață de joc, iar prima mostră, una naturală, a și apărut de ceva timp pe „Motorul” de la firma orădeană, Greenfield Sport.

Totuși, ultimele informații ar fi că se va merge pe varianta unui gazon sintetic sută la sută, de genul celui de la Chiajna, pe care pe ilfovenii l-au licitat de la o firmă olandeză cu 300 de mii de euro în urmă cu aproape trei ani. Se știe că după darea în folosință a noii arene „Francisc Neuman”, terenul „Motorul” va fi utilizat periodic pentru antrenamente, sau pentru jocurile oficiale ale copiilor și juniorilor.









Un comentariu

  1. Pai pune bah sintetic pe ala de antrenament din spate si iarba de oameni normali pe terenul principal.

    0
    0
    1. Nu ai cu cine. Totul se face pomperistic si fara nici un plan. Acum 3 luni puneau hibrit,acum o luna de iarba si acum sintetic. Creier si managent 0.

      0
      0
  2. ….poate sa planteze seful de la km 0 ,,iarbă dulce,, ca si asa nu prea ai mai merg afacerile cu comisioane ,macar mai scoate si el un leu de hirtie igienica si sapun ca ai va trebuii in scurt timp!

    0
    0
  3. acum 2 luni zicea cineva ca o sa avem gazon ca pe Wembley ! :))) din cate stiu acolo nu e sintetic ! vai de capul nostru ce conducatori avem !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button