Minifotbal, futsal

Echipa Colegiului Tehnic de Construcții și Protecția Mediului își păstrează trofeul Ludovic Bonyhadi!





Echipa Colegiului Tehnic de Construcții și Protecția Mediului a reușit să-și apere trofeul, câștigând și cea de-a cincea ediție a turneului inter-liceal de fotbal în sală dedicat marelui golgeter utist, Ludovic Bonyhadi.  Coordonată de profesorul Cristian Irimia, echipa Colegiului Tehnic a trecut în finală de echipa Liceului Teologic Penticostal. Pe locul trei s-a clasat echipa Liceului Teoretic Pâncota, aceasta depășind în finala mică echipa Colegiului  Național „Vasile Goldiș”. Jucătorii care s-au remarcat în mod deosebit în cadrul ediției de anul acesta a turneului au fost:

– Cel mai bun portar: Herman Nathanael – Liceul Teologic Penticostal

– Golgeterul turneului: Toth Darren – Colegiul Național „Vasile Goldiș”

– Cel mai bun jucător al turneului: Covaci Cristian – Colegiul Tehnic de Construcții și Protecția Mediului

Cele patru echipe care au ajuns în faza finală au primit cu ajutorul clubului UTA câte o minge de fotbal, cupe și diplome, iar cei trei jucători menționați mai sus au primit la rândul lor figurine speciale. De asemenea au mai fost înmânate echipelor și jucătorilor remarcați exemplare din cartea „Ludovic Bonyhadi, marele golgeter al Aradului. Povestea neștiută”, semnată Radu Romanescu și prezentată cu ocazia ediției de anul trecut a turneului nostru.

Consiliul Județean al Elevilor și Suporter Club UTA mulțumesc tuturor participanților, colaboratorilor și sponsorilor pentru buna desfășurare a  turneului. Mulțumim: clubului UTA, Direcției Județene pentru Tineret și Sport, Asociației Județene de Fotbal, Comisiei Județene a Arbitrilor, Inspectoratului Școlar Județean, Crucii Roșii, precum și sponsorilor Old Lady`s Pub și Bulevard Print.

Sursa: uta-arad.ro









Un comentariu

  1. cum poti sa dai premiul de jucatorul turneului cand el nu a jucat doar in ziua a doua? doar pt ca joaca la uta?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button