Gloria LT CermeiUTA Academie

Anca: „Echipa are potențial, să sperăm că și-a recăpătat încrederea” v.s. Păcurar: „Mă așteptam mai mult în special de la seniori”





Ceea ce nu a reușit Sebișul în debutul returului a reușit Cermeiul spre finalul său și anume să ia toate punctele din derby-ul județean cu UTA II. „Dubla” lui Sulea a fost decisivă pentru prima victorie a primăverii a celor de la Lunca Teuz, care ia o importantă gură de oxigen în zona „nisipurilor mișcătoare”.

Astfel, cuplul Roland Nagy – Radu Anca debutează cu dreptul în fața susținătorilor echipei din Țara Sămădăilor. „Era important să câștigăm astăzi, nu și maniera în care o făceam. Trebuia să luăm punctele, ne interesa mai puțin jocul echipei. Băieții au înțeles ceea ce le-am explicat înainte de meci, au respectat sarcinile și ne bucurăm că am reușit, în proporție de 80%, să ne salvăm de la retrogradare. Echipa are potențial, să sperăm că după această victorie și-a recăpătat încrederea. Urmează două deplasări, la Deva și Giarmata, iar ultmiul meci îl avem acasă, cu Unirea Alba Iulia. Sperăm să mai facem puncte și din aceste confruntări și tragem linia la final”, a spus Anca la finalul meciului cu fosta sa echipă.

Din tabăra UTA-ei II a vorbit Cristian Păcurar, care-i are colegi pe banca tehnică pe Dan Oprescu, Adi Ungur și Vasile Sin. „A fost un meci în care ambele echipe își doreau victoria, cel puțin noi am venit să jucăm pentru trei puncte de aur. Am încercat să facem un lot cât mai competitiv după meciurile de la Elite, dar nu avem omogenitate și asta se vede în joc. Mă așteptam mai mult de la unii jucători, în special de la seniori, căci cei care au și la Elite nu pot duce bine un meci întreg. De altfel, am încercat să le împărțim minutele între ei, înlocuindu-i după prima repriză. Acum, vom vedea cu ce lot vom aborda partida următoare, în condițiile în care la Elite vom juca cu Dinamo, iar echipa mare merge la Clinceni. Trebuie să ne descurcăm cumva”, a spus tehnicianul „roș-albilor”.

Referitor la aventura UTA-ei în eșalonul trei, ce – conform clasamentului – s-ar putea încheia în aceaată vară, Păcurar a adăugat următoarele: „E bine că jucăm în Liga 3-a, mai ales acum când generația ’98 iese din juniorat și ar fi păcat să o împrăștiem prin Liga 4-a. Ei, ca seniori, și alți juniori lipiți lângă ei ar putea face un lot bun de Liga 3-a, în așa fel încât să creștem jucători pentru prima echipă. Sigur, acest an a fost de încercare, am luptat pe toate fronturile, am început cum am început, în iarnă am mai corectat ceea ce am putut, iar în vară vom trage linie și vom analiza. Am simțit pe pielea noastră ceea ce înseamnă să cobori de la Elite, chiar din postura de camapioni, și să joci la Liga a 3-a, într-un campionat în care se joacă bărbătește”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button