Liga a 2-a

Liga a II-a, etapa a 33-a: Golul lui Issa nu i-a ajuns lui Sepsi la Târgoviște, UTA rămâne pe locul 2!





Vineri 

CS Balotești – Olimpia Satu Mare 1-0

Nica (22)/

CS Mioveni – Academica Clinceni 3-2

Florescu (48 ), Stoica (78), Nilă (85)/ Chiacu (14, 31)

Sâmbătă

Foresta Suceava – Luceafărul Oradea 2 – 0

Lung (6), Cerlincă (49)/

CSM Râmnicu Vâlcea – CS Afumați  0 – 3 (f.j.)

UTA – Unirea Tărlungeni   3 – 0 (f.j.)  

Metalul Reșița – FC Brașov  1 – 1

Dina (63)/ Răchișan (24)

ASU Poli – Dunărea Călărași   4-1

Ghinescu 43, Blănaru 50 și 63, Vucea / Țîră 28

Eliminat: Mera (ASU Poli) – min. 33

 Duminică 

Chindia Târgoviște – Sepsi Sfântu Gheorghe   1 – 1

Honciu (39)/ Issa (63)

Dacia Unirea Brăila și Juventus stau.

 Clasament

 

Etapa viitoare ( 13 mai): Clinceni – UTA, Călărași – Balotești, Juventus – Chindia, Afumați – Suceava, Luceafărul – Brăila, Brașov – Moveni, Tărlungeni – ASU Poli, Sepsi – Râmnicu Vâlcea. Olimpia și Metalul stau.









Un comentariu

  1. Cand noi utisti era sa ne bucuram dupa ce la pauza Clineniul conducea cu 2-0 la Mioveni,a venit gafa lui Matache ce a iesit total aiurea din poarta si s-a facut 1-2!Apoi Clinceniul a jucat execrabil in atac si parca dorea infrangerea ce a venit cu 2-3!!!!!!.Acesta a fost meci pentru pariori 2 la pauza si 1 final.Macar Resita sa faca o surpriza cu Bv.Hai UTA !

    0
    0
  2. Dupa pauza, s-au schimbat lucrurile, lucruri intelese si Mioveniul a castigat !!! Sper ca, si cu UTA. sa sa se intample acelasi lucru dar, v-om vedea daca lucrurile v-or sta asa !!!

    0
    0
  3. Am fost la meci si a fost foarte frumos, pacat ca, Sepsi nu a plecat invinsa de la Targoviste ,la cate ocazii a avut Chindia , dar este bine si asa ca le-a pus frana la secui in batalia cu UTA. !!! A fost un meci la baioneta cum demult nu am mai vazut un meci asa de disputat !!! Sepsi, sa il pupe in fund pe portarul lor Niczuly, la cate mingii a scos incredibil si bineanteles ,norocul care la avut la multe faze ale Chindiei !!! Sepsi, o echipa buna , care a venit sa isi joace cartea pt. 3 puncte. Cu acest egal, UTA. este cea mai avantajata si sper sa joace la Clinceni foarte bine pt. a castiga !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  4. 11m clar la Dumitrasu in careu si omul in negru, nu a vrut sa dea !!! Lasa ca se va mai incurca Sepsi sigur si asta imediat dupa 3-0 la masa verde, cu Foresta si meci greu cu mioveni

    0
    0
  5. Asa e 11m clar , si comentatorul partidei a confirmat , pacat ca nu ati castigat , acum singura speranta a noastra este ca Sepsi sa plece de la Suceava invinsa ( cu Mioveniul argesenii daca nu vor avea sanse la locul 3 vor fi nemotivati ) . Bun, toate aceste calcule sunt cu victorii ale noastre pe linie in ultimele etape

    0
    0
  6. Florin Marcu,arbitru din Oradea trebuia sa acorde 11 m pentru Chindia,dar el fiind smecher ca si alti fluierasi din Oradea si prieten cu Andor,ma gandesc cum se pot razbuna prietenii lui Andor pe UTA…….Uite asa si arbitrii trebuie bagati in seama ca sa nu arbitreze meciuri cu dedicatie……D-ne da sa iese bine pentru UTA in urmatoarele ei meciuri !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button