Fotbal judetean

Reprize împărțite, dar concluzia îi nemulțumește pe oaspeți: Victoria Felnac – Progresul Pecica 1-1





Ca și în tur, duelul dintre Felnac și Pecica nu s-a încheiat cu o concluzie clară. După 3-3 în toamnă, a urmat un 1-1, dar scorul putea fi și mai rotund la câte ocazii au fost la ambele porții, cu un plus – totuși – pentru vizitatori.

Deciși să recupereze rapid punctele pierdute surprinzător cu Socodorul, pecicanii au început în viteza a treia meciul de la Felnac și ocaziile au curs la buturile lui Pașcalău. Acesta a fost, însă, imbatabil, însă nici Puie, Ponta sau Drîglă nu au fost prea preciși la finalizare. În minutul 43, când Huțanu a scos penalty-ul  în fața lui Țugulescu, se părea că – totuși – Pecica va trece în avantaj, dar Pașcalău a apărat în fața lui Ponta.

Dan Cuedan a avut nevoie de întrevederea față în față cu toți jucătorii săi în vestiar, la pauză, pentru a se face înțeles. Și, din moment ce VI-FE și-a schimbat total fața, se poate spune că a și găsit „antidotul”. După câteva situații importante, în minutul 63, Mărușteri a beneficiat de o pasă a lui Adam și o bâlbâială a lui Brutyo și a marcat pentru 1-1. Sabău (cap peste), Băd (șut în plasa laterală), Butura (lovitură liberă puțin peste) puteau să facă 2-0, însă, chiar dacă avea să rămână în zece oameni după ce Șiclovan a fost eliminat pentru injurii, Pecica a găsit forța să revină pe tabelă. Sigur, „galben-albaștrii” au beneficiat și de eroarea lui Băd, care l-a faultat pe R. Fritea în careu, însă egalul scos în inferioritate numerică nu e puțin lucru. Cel care a înscris pentru 1-1 a fost același R. Fritea (foto) și cele două echipe și-au împărțit din nou punctele.

Tehnicianul Victoriei admite că echipa sa a fost depășită în prima repriză, dar, pe de altă parte, a remarcat și jocul bun al elevilor săi după aceea. „Prima parte a fost dominată clar de Pecica. Au avut ocazii, au ratat și un penalty, dar repriza a doua a fost în întregime a noastră. La 1-0 puteam face și 2 sau 3-0 și s-ar fi sfârșit totul acolo. Așa, însă, imprudența lui Băd ne-a costat”, a explicat Cuedan la finalul disputei de miercuri după-amiază.

De cealaltă parte, Dorel Mutică nu înțelege cum a putut scăpa victoria (și) contra Felnacului. „În prima repriză, am revăzut meciul cu Socodorul. Ocazie peste ocazie, dar mingea nu a vrut să intre în plasă, nici măcar din penalty. Dacă scorul era 0-3 la pauză, cred că nimeni nu mai avea nimic de spus. Apoi, într-adevăr, Felnacul ne-a pus în dificultate, mai ales după ce l-am pierdut pe Ponta datorită unei accidentări și pe Șiclovan, care a fost eliminat. Deși accidentați, Arsene și Fritea au intrat pe teren, iar Răzvan a făcut diferența cu acel penalty, pe care tot el l-a obținut. Nu pot fi mulțumit de scorul final, căci raportul ocaziilor clare a fost undeva la 9-3. Dar, până la urmă, sunt mulțumit că punem presiune asupra adversarilor prin acțiuni poziționale. Ne lipsesc doar golurile, care altădată veneau cu mai mare ușurință, iar acum pare că a venit reversul medaliei”, a menționat Dorel Mutică, antrenorul Progresului.

Formații:

Felnac: Pașcalău – Țugulescu (59 V. Gabor), Brozbic, Dubeștean, Moisă – Stanciu (46 Mărușteri), P. Bogdan (46 Adam) – Sabău (80 Petri), Butura, Băd – Balint.

Pecica: Brutyo – Ew. Wild, Șiclovan, Dolga, V. Fritea – Huțanu, Vasilca (73 Arsene, 80 R. Fritea), A. Ponta (62 Kiraly), Drâglă – Puie, Gabor (68 C. Gabor).

Arbitri: Mircea Ardelean – Cristian Cășuț, Sergiu Cîrmaci. Observatori AJF: Cornel Tulea, Iosif Lovas.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button