Gloria LT Cermei

Bodea și Szekely le fură lui Nagy și Anca primul rezultat extern pozitiv cu Cermeiul: „Înfrângere total nemeritată”





Lunca Teuz Cermei s-a comportat excelent pe terenul unei aspirante la promovare din seria a IV-a a Ligii a 3-a. CNS Cetate Deva a tremurat până în cel de-al treilea minut de prelungire pentru punctele ce o țin în „cărți”, foștii utiști, Roberto Bodea și atacantul Szabolcs Szekely, fiind cei mai buni oameni ai lui Ousmane N’Doye.

Primul a închis poarta la cele 4-5 ocazii destul de mari ai „roș-albilor”, iar al doilea a marcat golul speranțelor devene. „Fără cei doi foști elevi de-ai noștri la UTA, nu am fi pierdut niciodată acest meci. Dimpotrivă, după aspectul jocului și numărul de ocazii ar fi trebuit să câștigăm. Poate și egalul era nedrept pentru noi, darmite această înfrângere venită la ultima fază a jocului, datorită experienței și pragmatismului lui Szekely. Le-am spus jucătorilor noștri să fie atenți la el și au fost, până în minutul 93. Păcat, nu mi s-a mai întâmplat în cariera de antrenor încă să pierd un astfel de meci, încă nici nu-mi vine să cred că plecăm învinși de la Deva”, a menționat Radu Anca, la finalul confruntării cu CNS Cetate.

Dincolo de scorul negativ, jocul divizionarei a treia din Țara Sămădăilor a fost unul destul de bun, cu care – se pare -a și surprins formația gazdă. „Nu putem spune că am strălucit, dar oricum am fost peste adversari ca joc și mai ales ca număr de ocazii. De altfel, ei, în afară de gol, cred că au mai avut o ocazie, maxim două, pe când noi patru de singur cu Bodea. Ne bucură atitudinea băieților, faptul că au prins încredere și azi au arătat că pot pune în mare dificultate o echipă cu multe individualități, de pe primele locuri din clasament. Mai avem două meciuri cu echip de lângă noi, vrem să scoatem maxim din ambele”, a adăugat Anca.

Nistor, Bulza și Norbi Varga au fost absențele grele ale Cermeiului la Deva, însă – cum se știe deja – primii doi și-au încheiat total conturile cu acest sezon.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button