Fotbal feminin

Eșec la ultimul meci acasă pentru fetele Ineului





Fetele de la Ineu nu mai bat pe nimeni de etape bune. La fel s-a întâmplat și astăzi, la ultimul meci de pe teren propriu în acest sezon fotbalistic în Liga I. Olimpic Star părea un adversar abordabil, dar nu și pentru formația din Țara Zărandului, ce nu-și mai găsesște echilibrul fără Haida, Nicodin sau Dragoș.

Olimpic Star Cluj au luat destul de repede dublu avantaj pe tabelă, dar Ancăș a dat iluzia revenirii pe finalul reprize, după pasa lui Cociuba. Vizitatoarele s-au dus apoi la 1-3 și tot ce au putut face „alb-albastrele” a fost să reducă din diferență până la final. Au făcut-o prin fundașul Gabi Covaci (foto), care a marcat din două încercări, la capătul centrării lui Cozac. S-a terminat 2-3, iar Ineul are șansa să termine – totuși – pozitiv sezonul pe terenul „lanternei roșii”, Ladies Târgu Mureș.

Măcelaru – Vamanu, Covaci, Leț, Preală (Morodan) – Mogocs, Mihăeș, Cristea (Zugun), Cozac – Cociuba, Ancăș au fost fetele aliniate de Cosmina Nicodin. „Am pierdut nemeritat la câte ratări am avut. Din păcate, lipsa de experiență își spune cuvântul, în fața porții nu reușim să avem luciditate, pentru a ne fructifica multitudinea de ocazii create. Luăm goluri pe greșeli personale și nu mai avem fotța să revenim. În plus, mai avem destule ghinioane. Numai azi, în timpul meciului, Preală s-a accidentat repede și a trebuit să debutăm o fată nouă, Carmen Morodan, 13 ani, de la Dieci, o fată de perspectivă. Pentru la anul, încercăm să completăm lotul cu fete tinere, talentate și să le creștem” a explicat profesoara ce conduce destinele echipei de fotbal feminin, alături de Cristi Sculici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button