UTA Arad

Livetext, ora 11.30 : Academica Clinceni – UTA 0 – 6, final, triplă Adi Petre!





În ultima partidă a etapei a 34-a din Liga a 2-a, UTA joacă în deplasare la Academica Clinceni, începând cu ora 11.30 . Partida poate fi urmărită pe sportarad.ro în format livetext și la televizor pe canalul Digisport 1.

În ultimul moment, centralul desemnat pentru această partidă, Marian Balaci, s-a accidentat și a fost înlocuit cu Alexandru Tudor.

 

Formații oficiale:

Academica: Matache – Vențer, A. Chindriș, Marin, Pulhac – Gheorghe, Matei, Lazăr, Cruceru – Cioablă, Coman. Rezerve: Iancu – Ion, Benzar, Onțel, Udrea, Pervu. Antrenor: Erik Lincar.

UTA: Miron – Adili, Manea, Filaret, Burlă – Strătilă, Copil, Chindriș, Vâlceanu – Curtuiuș, Petre. Rezerve: Barna – Polgar, Muntean, Piccioni, Vlad, Stahl, Jorza. Antrenor: Laurențiu Roșu.

Arbitri: Alexandru Tudor – Cătălin Brânză, Ciprian Iovu (ambii Botoșani). Observatori: Cristian Sava (Bacău), Traian Marcu (Sibiu).

 









Un comentariu

  1. Bravo UTA ! Un meci mult mai usor decat ma asteptam , acum daca si Suceava ne-ar face o surpriza placuta etapa viitoare sambata , atunci cred ca vom umple peluza nord la Timisoara

    0
    0
  2. Mamma mia! Cele mai bune 20 de minute produse de UTA in viata mea, parca visul a devenit realitate! Sa producem macar 5 minute din asta si la Timisoara si va iesi bine si acolo. Bravo! Multumim Miron ca ne-ai dat ocazia sa ne dezlantuim, am trait periculos pana in min 70, dar dupa creatia individuala a lui Petre echipa a aratat tot ce am visat pana acum.

    0
    0
  3. Bravo ! In sfarsit marcam si castigam si la scoruri mari ! Desi pana la golul doi am avut ceva emotii ! Bravo si lui Petre care a avut ocazia,inca o data, sa-si arate valoarea ! Bravo echipei si pt moralul ridicat (sper) cu care se merge la Timisoara ! Bravo UTA !!

    0
    0
  4. Felicitari UTA ! Asta vreau sa vad la fiecare meci de la voi. Sa faceti acelasi scor si la Timisoara !!! Bravo baieti !!! Haide UTA ! Salut Marius din Stein!

    0
    0
  5. Dupa meciul de azi , (desi pina la al doilea gol , a fost o partida destul de stearsa) , sper ca la timisoara sa aveti un singur gind in cap : VICTORIA .!.

    0
    0
  6. A fost un SET la ZERO in final,dar pana la 2-0 a fost un meci slab si Clinceniul ne-a dominat putin si pana la urma a iesit extraordinar pentru o deplasare cu sperante mari, pe Bega.DaCA SAMBATA AR JUCA SERIOS CEI DE LA Foresta Suceava,ar fi foarte bine !Hai UTA !

    0
    0
  7. Intr-adevar, pana la 2-0 a fost un meci greu cu emotii. Dar in sfarsit am inteles tactica lui Rosu: jucam pana la submisiune dupa care marcam din orice unghi din orice pozitie. Daca echipa poate juca asa oare de ce nu incercam poarta adversa mai des? Inteleg ca e usor in teorie si mai greu de realizat pe teren, dar totusi, baietii au aratat ca stiu fotbal. Unde-i lumea acum sa va ofere felicitari? Ori sarbatoresc cu totii ca niciodata pana astazi ori venim numai la infrangeri?

    0
    0
  8. bravo UTA meci bun. nu iti fa utacm sperante critici asteapta o greseala si vor urma din nou mesajele impotriva. astia suporteri de calculator victorie la fetitele liliachi Forza UTA

    0
    0
  9. Am fost acolo si i-am sustinut !!! Chiad daca putini !!! Galeria se pregateste ptr meciul cu poli … Forza UTA

    0
    0
  10. Doar 11 reply la meci , acum se vad suporterii care incurajeaza cu adevarat echipa , nu doar asteapta un pas gresit ca sa sara ca hienele, pe pariu ca daca sufeream infrangere era cel putin 50 comentarii care mai de care de „bine” ?

    0
    0
  11. Bravo ba baieti !!! Asa va vreau , ambitiosi si pragmatici in fata portii !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button