National Sebis

Finanțatorul Ighiului pune benzină pe foc înaintea pronunțării verdictului în „speța Keita”: „Sebișul a premeditat totul, profitând de un viciu de procedură”





Comisia de Disciplină din cadrul FRF ar trebui să dea mâine, 17 mai, o decizie în cazul „Keita”, litigiul ce ține în „șah” de luni bune lupta la promovare în seria a IV-a a Ligii a 3-a. Armando Popescu, finanţatorul Performanţei Ighiu susţine că în cazul unui verdict nefavorabil va ataca hotărârea, acuzând gruparea arădeană de „premeditare”! Acesta a acuzat în termeni duri gruparea de pe malul Crișului Alb, motivându-şi declaraţiile prin faptul că arădenii nu au procedat corect în înaintarea contestaţiei ce a făcut valuri de luni bune. Naţional Sebiş intenţionează să obţină trei puncte la „masa verde”, în detrimentul Performanţei Ighiu, caz în care ar căpăta şanse sporite în lupta pentru promovare.

Sper să ni se dea dreptate în primul rând pe aspect procedural, pentru că nu au procedat regulamentar. Şi dacă trecem de aceste aspecte şi se judecă fondul chestiunii, noi trebuie să fim consideraţi de bună credinţă, în contradicţie cu ei, şi să rămână rezultatul de pe teren. Nu accept ideea ca o echipă care, cu siguranţă a ştiut de un viciu de procedură referitor la legitimare, să te pândească la colţ şi să înainteze o contestaţie după ce pierde meciul pe teren. Eu caut dreptatea! Performanţa Ighiu nu are niciun interes în câştigarea acestui caz. Ei au un interes, pe care l-au premeditat. Ca şi o părere personală, nu Naţional Sebiş merită să promoveze!” a spus, Armando Popescu, finanțatorul Performanţei, pentru ziarulunirea.ro

Pronunțarea s-a amânat săptămâna trecută, întrucât la ședința Comsiei de Disciplină nu au fost reprezentanți ai Performanței Ighiu, aceștia urmând să se prezinte mâine la FRF. Surse din cadrul clubului sebișean susțin că Național Sebiș va câștiga la „masa verde” meciul din tur, de la Ighiu.

Vineri, cele două formaţii se vor întâlni la Sebiş, într-un meci din penultima etapă, unul care se anunţă extrem de încins. „Indiferent de hotărârea Comisiei, noi mergem la Sebiş să câştigăm! La fel ca şi în orice joc, indiferent de adversar! Dacă nu ni se va da dreptate miercuri, 100 la sută vom contesta decizia, a adăugat Popescu pentru aceeași sursă.

Un comentariu

  1. Prietene Cojocaru precis castigati in cazul Keita,dar ma surprinde inversunarea lui Armando contra Sebisului,dar cred ca de baliverne…e plin podul tau,Cojocare !Si nu trebuie sa uiti d-le Cojocaru ce a patit in meciul retur al barajului Pecica cand acasa a incasat 4-0,dupa egal la Ighiu…!Nu-l lasa sa miste din urechi d-le Feies si ocupate de arbitrii sa nu fie naravasi sambata….Ala cu nasul cat grumpana-banateana…spera ca ai lui sa promoveze si uite ce a facut comisiile cu amanarea verdictului,iar la MAMA TS-ului NU LI SE DA DREPTATE,va spun sigur Cojocare !Sunt vorbe-n vant sa va intimideze,dar voi sa castigati sambata……!Hai Sebisul si succes !

    0
    0
  2. d-lui armando – domnule nu esti corect. din câte înțeleg sebișul trebuia sâ va anunțe de acea chichiță. dar întreb voi cei de la ighiu de ce nu ați știut de ea? răspuns pentrucă nu sunteți profesioniști, vreți derptate dar numai pentru voi. dacă sebișul nu merită promovarea, bateți vineri și atunci jos pălăria. nu aveți nici un drept să contestați regulamentele și să-i faceți necinstiți pe cei care vor să le respecte.

    0
    0
    1. armando popescu este la club abia din iarna, nu stie el sau se face ca nu stie cum au facut ei ingineria cu legitimarea lui keita

      0
      0
  3. Oricum Ripensia promovează…chiar daca n-ar da 0-3 pt meciul de la Ighiu, ultima etapă Lugojul bate Sebisul!

    0
    0
  4. Strict pe Regulament,Sebisul nu are cum sa castige la Comisia de Disciplina!
    Asa ca mai bine sa-si vada de jocul din teren de vineri,care este mult mai important.

    0
    0
  5. Despre Armando Popescu se zicea ca-i un ingineras ce lucra la Biotera Dostat ce este ferma de vaci plus lacuri cu pesti……si pentru ca iubea fotbalul s-a autointitulat finantator la echipa de fotbal Surianul Sebes din judeteana.AB.S-a contrazis cu cineva …si s-a luat zborul cu unii jucatori si a mers la primarul din Ighiu in iarna,,,,Acest primar dorea uneori sa desfiinteze echipa care nu avea rezultatele dorite si Armando a adunat noi jucatori la Ighiu….Nu mai intru in alte amanunte ca ,,microbist,, si >asta< vrea sa nu castige Sebisul in cazul Keita,dar ei nu-s mai tari in regulamente ca Dumitru Dragomir,Robert Pongrat-vice la Liga ori secretarul general al RFR -dl Gabriel Bodescu…..!!!!!!De unde atata ura,dar sambata COJOCARULE dale scor,ca si galdenii au jucat cu voi militareste si ce cantau,cantau…ca ei promoveaza-n liga 2-a !!!

    0
    0
  6. -ighiu or nu stie ce vrea ori e mitut de ripensia//daca nu are interes ce ii arde
    -referitor la cele 3 puncta…la uni muma la alti ciuma–rusine de mii de ori celor ce au amanat atat cazul
    -urmariti si voi cand e bucuresti or imprejurimi o fac repede seara ca ordonanta 13/ardealul pentru ei……

    0
    0
  7. Domnule Armando , Ighiul a incalcat regulamentul nicidecum Sebisul .
    E foarte clar , s- a dovedit lucrul acesta !
    Tot acest circ este făcut doar pentru mediatizare și pentru a pune o presiune mai mare pe cei din Sebis ,pentru ca știm cu toții ca Vineri cei de la Ighiu se vor deplasa pe terenul liderului ,sper eu la acel moment !
    Rămâne mai putin important ce se va întâmpla in cursul zilei de astăzi ,iar Vineri pe stadionul din Sebis sunt sigur ca baietii vor raspunde pe teren aducând 3 puncte extrem de importante in consolidarea clasamentului !
    Hai Național!

    0
    0
  8. De la o sursa credibila din anturajul lui-GICA CONTRA – am aflat ca suceveanul Popescu…a ajuns jurist la Biotera Dostat si e mana dreapta a patronului Miron Mihai de la amintita unitate ,patron care are avion si circa 120 de farmacii in ROU si figureaza in TOP 500.,Acesta locuieste in Brasov si vine la ruda sa Ocner Valer din Dostat….Gurile rele spun ca Popescu….a solicitat niste facilitati ?!!! primarului com. Spring,d-l Rusu Daniel,dar a fost refuzat si cu cei de la Surianul Sebes nu i-a mers…,dupa care in iarna s-a dus la primarul Rusu Traian din Ighiu si acolo ar fi gasit intelegere… la facilitati…!Poate ar trebui sa verifice unele institutii ale statului roman,cu ce se ocupa unii de genul…..!(DNA ,ANAF,Curtea de Conturi…)Acum e 17,5,2017 orele 20,15 si ce a hotarat comisia in cazul Keita,ca e o batjocura si poate peste 100 ani se da verdictul….!Nu va lasati Cojocare…!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button