Sporturi de contact

Patru judoka arădeni, medaliați la „naționalele” de judo pentru juniori IV





Judoka de la CSM Arad s-au întors de la Craiova cu două medalii de bronz. Performanţele au fost obţinute la etapa finală a Campionatelor Naţionale de judo rezervată juniorilor IV, sub 15 ani. „A fost o competiţie tare, fiind prezente toate cluburile din ţară, ţinând cont şi de faptul că anul acesta nu au mai avut loc etapele de calificare, astfel că la această competiţie a fost un număr foarte mare de sportivi”, spune Dorin Drimbe, antrenor la CSM Arad. S-au ales cu bronz naţional Larisa Halic, la +63 kilograme şi Alexandru Tomuţ-Popa la +73 kilograme, ambii judoka pregătiţi de Dorin Drimbe. Au pierdut meciul pentru obţinerea medaliei de bronz: Raul Ursu, Daniela Dănilă si Andreea Ciopraga.

„Suntem foarte multumiţi de modul în care s-au prezentat sportivii noştri la această competiţie. Unii dintre ei şi-au reconfirmat valoarea prin obţinerea medaliei de bronz, ceilalţi, chiar dacă nu au obţinut o medalie, au fost la un pas de a urca pe podium, demonstrând că au valoarea necesară câştigării unei astfel de competiţii. Vrem să îi felicităm pe părinţii acestor copii minunaţi şi să le mulţumim pentru toată implicarea de care dau dovadă”, spune Dorin Drimbe. Urmează alte etape finale ale Campionatelor Naţionale de judo, la nivelele de vârstă sub 12 şi 13 ani, de la Timişoara şi la sub 10 şi 11 ani, la Baia Mare, unde obiectivul e o prezenţă cât mai numeroasă pe podiumul de premiere.

Și delegaţia celor de la CSŞ Gloria a avut doi medaliaţi cu bronz. Este vorba despre Patric Nădăban (46 kg) şi Alexandru Boroncoi (+73 kg). Tot la +73 kg, Andrei Ţole a ocupat locul 5, în timp ce Darius Giurgiu la 73 kg s-a clasat pe locul 7.

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button