UTA Arad

Suporterii UTA-ei, către jucători: „Bateți la Timișoara și rămâneți pentru totdeauna în sufletele noastre!”





Ca și înaintea derby-ului cu Poli, din tur, la finalul ultimului antrenamentului oficial condus de Luarențiu Roșu, suporterii UTA-ei și-au încurajat favoriții. I-au încărcat prins speach-urile a trei dintre membrii galeriei, Dani Proca, Colin Mesz și Claudiu Negru, dar și prin bannerul: ”Mâine plecați la război! Faceți Aradul mândru de voi!”

„Orice derby cu Poli este foarte important pentru UTA și Arad, dar acesta, de exemplu, e și mai important ca cel din tur. Suntem sus, la promovare, avem nevoie mai mult ca oricând de cele trei puncte”, a subliniat Colin, cu concluzia: „Bateți la Timișoara și rămâneți pentru totdeauna în sufletele noastre!

Suporteri și jucători au scandat și au sărit împreună, dându-și întâlnire, mâine seara, de la ora 19, pe arena Dan Păltinișanu.

FOTO: Ciprian Petcuț









Un comentariu

  1. NICI NU IMI FAC PROBLEME !!! UTA. CASTIGA CU SIGURANTA LA Timisoara !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  2. Cred ca jucatori au fost mai multi ca astia din galerie:))) s-au pozitionat cu spatiu intre ei sa para mai multi:)))) vaisamar galerie..nu au fost in stare sa-i sustina pe juniorii mici care aveau nevoie in semifinala cu craiova…numai inchipuiti-va ce sustinere aveau juniorii de la asupoli daca aveau juniorii lor meci decisiv pt calificare in finala!

    0
    0
  3. Aradul a ratat cele doua finale de juniori Under 17 si Under 19 si daca si maine UTA rateaza victoria atunci cu siguranta va fi un sezon ratat pentru intreg fotbalul aradean! Nu omit faptul ca UTA mai are de jucat o finala la juniori in Cupa Romaniei, insa cu o floare nu se face primavara! Sper ca maine seara echipa Aradului sa nu se faca de ras si sa invinga pentru ca daca nu obtine victorie nu merita sa mearga nici la meciul de baraj! haide UTA,campiona provinciei!

    0
    0
  4. Sezon ratat ? Cand ajungi la ambele categorii intre primele 4 din tara, si joci a doua oara consecutiv barajul pentru promovare in Liga1 ( cand alte echipe se desfinteaza pe capete sau se zabat in mocirla ) , eu cred ca dimpotriva e un sezon reusit care daca s-ar incununa cu o promovare ar fi extraordinar .

    0
    0
  5. La cat de jale e in fotbalul romanesc , sa ajjungi sa te bati pt. promovare si sa ai echipe de juniori care sa lupte pe mai multe fronturi chiar e o performantă ! Dar ori si cum trebuie adusi jucatori la echipa si sa ai un echilibru al rezultatelor , actualul lot e foarte oscilant , cind esti sigur ca bate atunci isi bate joc de fotbal si pierde , practic la violatii din sud nici nu sti daca castiga sau pierd ! Stam ca prostii cu sufletul la gura si asteptam finalul . Dar si daca pierd cred ca o fi scandal mare ….hai la un viol 1-4 !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button