Fotbal judetean

Mâine aflăm finalistele Cupei Românei (faza județeană): Deac și Bolcaș împart dreptatea la Sântana și Ineu!





Patru formații se mai află în cursa pentru trofeu, în ediția 2016-2017 a Cupei României (faza pe județ). Între cele trei prim divizionare, toate din Top 5, și-a făcut loc și surpriza CS Beliu, echipă de Liga 5-a, fără intenții de promovare din motive strategice. Teamul lui Costel Filipaș va juca contra Unirii Sântana, ce-și dorește să joace cu orice preț finala într-un sezon puțin sub așteptări. În cealaltă semifinală, se întâlnesc două formații aflate – oarecum – peste peste obiectivele fixate în start, respectiv liderul Ligii a IV-a, Șoimii Lipova și ocupanta ultimei poziții pe podium, Frontiera Curtici. Cele două s-au întâlnit în urmă cu aproape două luni și în campionat, pe terenul „Șega”, cu băieții lui Sabău anulând, spre finalul partidei, reușita lui Pleșca, prin Vasinc și Trabalka,

Așadar, mâine, de la ora 17,30, avem meciurile:

La Ineu: CS Beliu – Unirea Sântana

Arbitri: Alin Bolcaș – Sebastian Pantea, Mihai Stanciu. Observatori AJF: Romulus Tănăsescu, Gheorghe Sfăt

La Sântana:  Șoimii Lipova – Frontiera Curtici

Arbitri: Alin Deac – Florin Vesa, Alexandru Pantea. Observatori AJF: Cornel Tiulea, Daniel Scridon

În caz de egalitate după 90 de minute se va trece la prelungiri sub forma a două reprize de câte 15 minute și, dacă e cazul, și la lovituri de departajare.

Tot mâine, dar de la ora 18, Asociația Județeană de Fotbal a programat și primul meci al etapei cu numărul 29 al Ligii IV-a, dintre Victoria Zăbrani și Victoria Felnac. Arbitrii întâlnirii sunt: Cristian Trif, Gabriel Hărduț și Flavius Dreghici, observați de Leontin Buda.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button