UTA Arad

Petre, la a doua dezamăgire în două zile: „Mergem înainte, luptăm până la capăt!” Ce i-au spus Daum și Burleanu golgheterului UTA-ei?





Deoarece Coman sau Casap au lipsit de la Viitorul, „reflectoarele” în finala Cupei Under Under 19, de la Ploiești, au stat în special pe Adi Petre. Atacantul de 26 de goluri stagionale în Liga 2-a a marcat și pe „Ilie Oană”, cu capul, după centrarea celuilalt fotbalist arădean care a ieșit în evidență, Albert Stahl, dar UTA a trebuit să predea trofeul cucerit în urmă cu un an la Deva, cu ACS Poli. „Din punctul meu de vedere, ne-am prezentat bine pentru o echipă ce nu a făcut decât un antrenament în formulă completă. În plus de asta, adversarii au fost mai proaspeți, iar asta s-a văzut de pe margine și am simțit și noi din teren. Cel puțin în repriza a doua, am acceptat dominarea lor și am încercat contraatacul. Ocaziile mari au fost ale lor, au meritat victoria, chiar dacă la penalty-uri se putea întâmpla orice. Chiar dacă meciurile de la juniori nu au nimic în comun cu cele din Liga 2-a, a fost o săptămâna proastă pentru noi, pentru clubul UTA. Dar, mergem înainte,  luptăm până la capăt, altă șansă nu avem”, a spus fotbalistul de 19 ani al „roș-albilor”.

Ca o palidă consolare, Petre a primit din partea Federației titlul de cel mai bun jucător al finalei. „Aș fi preferat să câștigăm Cupa, ca echipă, așa nu am de ce să mă bucur prea mult. E doar o mică satisfacție, satisfacția faptului că oamenii de fotbal din Federație m-au văzut drept cel mai bun,. Îmi dă puțină încredere în plus, un imbold să continui pe aceeași linie”, a adăugat arădeanul.

„Bomberul” Bătrânei Doamne a primit premiul special din partea președintelui Federației, dar înainte de asta s-a întreținut pentru câteva secunde și cu selecționerul german al României. „Domnul Daum mi-a spus că îmi prevede un viitor frumos și că de abia așteaptă să mă vadă progresând, iar domnul Burleanu mi-a spus să o țin tot așa, căci sunt pe drumul cel bun”, ne-a mai mărturisit Petre.

După cum se știe, talentatul „vârf” al UTA-ei este convocat și la echipa națională de tineret, trebuind – în mod normal – să se prezinte în cantonament, la Buftea duminica viitoare. Dar, cum e piesă importantă în angrenajul trupei lui Laurențiu Roșu, care va susține barajul de menținere/promovare în Liga 1, ar putea beneficia de înțelegere din partea selecționerului. „Am discutat puțin cu domnul Isăilă și mi-a spus că mă pot concentra pe pregătirea barajului. Din câte am înțeles, cel puțin la prima manșă voi fi la dispoziția echipei de club, iar pentru a doua, mai vedem. Situația nu e simplă, mai ales că nici nu cunoaștem cu exactitate datele la care vom disputa barajul. Știu doar că, teoretic, selecționerul m-ar dori în lotul ce înfruntă pe Liechtenstein pe 13 iunie, dar nu e nimic bătut în cuie”, a încheiat Petre.

Un comentariu

  1. A-ti jucat foarte bine, mie unul , mi-ati facut o frumoasa impresie la ce fotbal frumos a-ti practicat, cu circulatia buna a mingii, cu presing la mijlocul terenului si contraatacuri periculoase, numai nesansa a facut ca, voi sa nu castigati cupa !!! BRAVO, DE O MIE DE ORI BRAVO !!! A-ti fost si sunteti o echipa inchegata, omogena in care pot zice ca, va descurcat mult mai bine decat prima echipa !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  2. ….oricum meci placut ochiului. S-a jucat frumos , tinerii sint talentati bravo lor ! Sint citiva foarte tehnici care i ar face de rusine pe unii din prima echipă cred ca ar juca fara probleme în liga a doua !

    0
    0
  3. daca pasa-i in dreapta in min 90 lui Mandache care era liber poate cupa ramanea la arad

    0
    0
  4. Asa este, daca era mai atent si era putin modest, la acele faze cand ia prins pe contraatac pe Viitorul si pasa decisiv in dreapta coechipierului lui care se demarchiase foarte bine in careul lor, poate inscria si cupa revenea la Arad !!! Data viitoare, sa fie mai atent ,sa se uite si sa mai dea si cate o pasa decisiva pt, gol ca, la urma urmei, castiga toata echipa !!! Sa speram ca, Petre impreuna cu echipa, sa faca un meci foarte bun si sa duca UTA. in liga1 !!!

    0
    0
  5. Se scrie pe saitul ligii a2a ca, BECALI, il vrea pe PETRE si UTA. cere 600.000 euro iar BECALI a spus ca este prea mult pt. un jucator de liga2a. Pai, conducerea UTA.-ei ,sa nu-i lase din pret lui Becali pt. ca el are destui bani si are de unde !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button