Fotbal feminin

Tricouri de campioane primite pe ploaie…de goluri: AC Piroș Security – Atletic Drobeta 11-1





Stagiunea 2016 – 2017 a Ligii II feminin s-a încheiat cu promovarea fetelor de la AC Piroș Security, la primul an din existența clubului. Performanța s-a conturat încă de la finalul etapei trecute, așa că ultima etapă a fost prilej de sărbătoare și premiere a elevelor lui Gigi Cameniță.

Până la medalii,  tricouri de campioane și șampanie, s-a jucat și fotbal, cu Atletic din Drobeta Turnu Severin în postura sparring-partenerului. Golurile au curs unul după altul, scorul pauzei fiind 8-1. Liheț a reușit ,,pokerul”, A. Bălaș – ,,dubla”, iar Dobrea și Olariu, câte un gol. Erceanu a înscris golul de onoare al formației de pe Dunăre, ce a făcut deplasarea în exact 11 jucătoare.

Deși nu s-a mai înscris cu aceeași regularitate, showul gazdelor a continuat și în partea a doua. Lupei a majorat rapid diferența cu largul concurs al portăriței adverse. A. Bălaș și Olariu au înscris din nou pentru 11-1, însă au mai fost destule ocazii la poarta lui Iacovici, printre care și două trei bare.

Președintele Pavel Piroș și antrenorul Gigi Cameniță, consiliat de Adriana Inoan, au fost solicitați de jucătoare pentru o poză de grup. S-a trecut apoi la festivitatea de premiere, fetele primind tricourile și medaliile de campioane, au făcut baie de șampanie și au trecut la repriza a treia.

Formații: 

Piroș Security: Meszaroș – Bodnar, Porcescu, Marcea, Neducsin – A. Bălaș, Liheț, Mladin, Olariu, Dobrea – Adam. Au mai jucat: Mihăilescu, Lupei, Muscă, Țînțar, Gal.

Atletic: Iacovici – Pîrvănescu, Usturoi, Condescu, Matei, Giurcă – Băluță, Bărzuică, Safta, Vlad – Erceanu.

Arbitri: Mircea Ardelean – Alina Mihoc, Sebastian Pantea

FOTO: Ciprian Petcuț

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button