Fotbal juniori

Sântana a făcut hattrickul în județ la nivel de juniori! Vasi: „Plusul de experiență a contat, sperăm să facem o figură mai frumoasă la zonă decât în anii trecuți”





După Banatul Sânnicolau Mic și Victoria Zăbrani, a venit rândul UTA-ei să recunoască supremația Unirii Sântana la nivel de juniori. În finala de azi, de la Curtici, „roș-negrii” au avut parte de o primă repriză de vis, la capătul căreia conduceau cu 6-2. În partea a doua, „roș-albii” au jucat mai bine, dar nu au mai putut reveni pe tabelă decât până la 6-4.

Așadar, a fost pentru a treia oară la rând când „uniriștii” au primit felicitările și medaliile de campioni din partea conducerii Asociației Județene de Fotbal. „Este clar că se muncește bine la Sântana, din moment ce sunteți campioni pentru al treilea an la rând. Țin să vă felicit atât pe voi, cât și pe antrenorii voștri, pentru munca depusă, dorindu-vă baftă mai departe. Din câte știm noi, peste o săptămână aveți programată deja prima manșă la zonă, sperăm să vă descurcați mai bine decât anii trecuți și să mergeți mai departe”, le-a transmis Adrian Lucaci campionilor din Sântana.

Interesant este că Unirea, deși a obținut de fiecare dată titlul de campioană în județ, a schimbat de fiecare dată antrenorii. Lui Iulian Vuin, i-a urmat Cosmin Popa, pentru ca azi laurii să-i culeagă Alexandru Vasi. „Vreau să felicit băieții pentru jocul prestat. Am știut că întâlnim o echipă bine pregătită, omogenă și mai proaspătă decât noi, dar, se pare, că vârsta mai mare cu 2-3 ani și experiența unor jucători a contat. Am știut să valorificăm ocaziile din prima repriză, după care am închis destul de bine jocul. Cu toate astea, pe lângă cele două goluri, adversarii au avut două-trei ocazii și s-ar fi putut apropia mai mult de noi, dar, una peste alta, mă bucur că am reușit <<hattrick>>-ul aici, la Curtici. La zonă abordăm jocurile cu încredere, sperăm să facem o figură mai frumoasă decât anul trecut. Suntem pregătiți de orice adversar, sperăm să-i recuperăm pe jucătorii cu probleme medicale și vrem să trecem mai departe”, a spus antrenorul „roș-negrilor”.

Juniorii Sântanei au avut parte și de o primă de victorie, aferentă – de altfel – pentru întreaga stagiune. Josan et. comp. au avut de împărțit suma de 3200 de lei, în funcție de aportul pe care și l-au adus în întreg sezonul. „Clubul a oferit toate condițiile, inclusiv o primă frumușică, iar jucătorii au recunoscut că va conta și acest lucru. Eu le-am spus, în schimb, că fiercare dintre ei trebuie să fie mulțumiți de prestația lui, iar banii vor veni și ei dacă e cazul”, a adăugat Vasi.

Josan, Bud sau Stanciu au atras deja atenția divizionarelor trei arădene, care în sezonul viitor trebuie să apeleze la juniori născuți în anul 1998 și mai mici. „Toți trei pot face față fără probleme mai sus. Azi nu au fost chiar în deplinătatea forțelor fizice, pe Bud și Stanciu chiar i-am schimbat căci rămăseseră într-un picior, dar au calitate. Sigur, mai sunt și alți băieți ce vin puternic din spate, poate vor fi remarcați și ei la zonă sau anul viitor”, a mai punctat Alex Vasi, ajutat îndeaproape de pe banca de rezerve de managerul general Cătălin Puia și susținut din tribună de președintele Marius Bătrân și Ovidiu Nadiu, fostul șef al clubului în urmă cu trei ani de zile.

Lotul campionilor județeni la fotbal, cel care va reprezenta județul Arad la zonă, este format din: Ioan Matiș ( născut în anul 1998), Andrei Balint (1999) – portari; Gabriel Toader (1998), Cătălin Neag (2001), Ciprian Poghirc (1998), Cristian Politic, (2000) Cristian Diaconu (1999), Marian Valicec (2000), Daniel Vârciu (1998), Andrei Florea (2002), Robert Wernitzer (1999), Mădălin Josan (1998),  Daniel Marc (2000) Claudiu Balaban (2000), Marius Bud (1998), Cristian Andriese (2002), Vlăduț Stanciu (1999), Andrei Vesa (2000) – jucători de câmp.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button