Fotbal judetean

Sabău, după primul contact cu posibilul adversar al Lipovei la baraj: „O echipă completă, pregătită, ca și noi”





În proporție de 95%, Șoimii Lipova se va încununa campioană în Liga 4-a Arad după runda finală, ce se va disputa în acest weekend. Tot ce au de făcut „alb-albaștrii” este să treacă pe teren propriu de Păulișana Păuliș, formația de pe locul 9 în clasament, lipsită și de aportul antrenorului-jucător, Dănuț Mițiți, care va onora cu prezența un turneu de Old Boy’s în Germania.

Așa stând lucrurile, lipovanii au demarat „operațiunea” pregătirii pentru barajul de promovare în Liga 3-a, cu un prim studiu al adversarului. Ieri, a devenit oficială împerecherea campioanei județului Arad cu cea a Bihorului, respectiv CS Diosig Bihardioszeg. Aceasta a disputat, tot ieri, finala Cupei județene cu Bihorul Beiuș, echipa cu care s-a bătut pentru primul loc și în campionat, prilej cu care Radu Pop și Flavius Sabău, președintele, respectiv antrenorul „șoimilor” au luat loc în tribuna arenei din Sînmartin.

Au asistat la o partidă cu 5 goluri și o răsturnare de scor din partea posibilului viitor adversar. Elevii lui Zoltan Vig au revenit de la 0-1 și 1-2, prin reușitele semnate E. Popa, Zadori și Hodișan. „Este clar că am dat peste una dintre cele mai bune campioane de județ. Vorbim despre o echipă completă, ce stăpânește atât jocul de posesie, cât și contraatacul, dar stau bine și la individualități. Au și jucători tineri interesanți, dar și fotbaliști de mare experiență ca Lazăr sau Ember, care au evoluat excelent ieri, dar și Sfârlea și Gado, care nu au mai intrat. Totodată, golgheterul lor, Popa, chiar are calități excelente. Una peste alta, avem de-a face cu o echipă completă, pregătită, ca și noi, de altfel. Sincer, aș fi preferat un alt adversar, poate chiar pe Ghiroda din Timiș, pe care i-am văzut o dată și nu mi s-a părut la nivelul celor de la Diosig. Dar, am încredere în băieți, știm cât am muncit pentru șansa de a promova. Oricum, ne vom focusa pe Diosig după meciul cu Păulișul, pe care trebuie să-l câștigăm cu orice preț dacă vrem să ajungem la acest baraj”, a precizat Flavius Sabău, tehnicianul liderului din Liga 4-a Arad.

Dacă se va încununa, sâmbătă, campioană, Lipova va juca turul barajului de promovare pe 17 iunie la Diosig, iar returul, la Pâncota sau Zăbrani.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button