UTA Arad

Antrenament cu joc pentru baraj: „E important să terminăm anul cu o victorie”. Chindia are motivația locului 4!





Ceea ce ar fi trebuit meciul speranțelor arădene într-o promovare directă, s-a transformat într-un simplu antrenament cu public pentru UTA. Eșecul neașteptat cu Baloteștiul, corobarat cu succesul lui Sepsi Sfântu Gheorghe, fac din vizita celor de la Chindia Târgoviște, la Șiria, un joc fără miză efectivă. Arădenii vor participa pentru al doilea an consecutiv la baraj, acolo unde adversarul de mâine nu a mai ajuns la fotofinish.

Totuși, o prestație bună și un rezultat pe măsură împotriva uneia dintre formațiile ce sperau la un moment dat la promovare, ar putea conta în dubla de maximă importanță împotriva unei prim divizionare. „Nu e meci de vacanță, Chindia va dori să câștige, să demonstreze că rezultatul din tur a fost un accident. Chiar dacă vor fi schimbări în echipă, pentru că voi ține cont de oboseala acumulată de cei care au minute multe, vom face tot posibilul să câștigăm. E important să terminăm anul cu victorie, apoi să pregătim cele două meciuri de baraj”, a punctat Laurențiu Roșu, care sută la sută nu va conta pe fundașii centrali, Filaret și Manea.

Pentru Chindia ar putea exista o palidă consolare cu un loc 4 la finalul stagiunii. Pentru asta, însă, dâmbovițenii trebuie să bată la Șiria, iar Mioveniul să nu câștige la Sfântu Gheorghe, împotriva unei formații ce sărbătorește promovarea în premieră în Liga 1. „Sperăm să nu mai repetăm istoricul ultimelor două deplasări (n.a. 1-2 la Juventus București, 1-3 la Călărași), pentru că am venit fără puncte la Târgoviște, chiar dacă am făcut meciuri bune. Ne dorim să câștigăm, poate cu 3 puncte reușim să mai facem un pas în față, deși nu știu cât de important este lucrul acesta. Parcă, anul trecut am fost mai aproape de promovare decât în acesta, deși obiectivul ni l-am îndeplinit cu o clasare între primele șase echipe. De multe ori, însă, jocul prestat ne-ar fi îndreptățit să sperăm la mai mult”, a punctat Nicolae Croitoru pentru mditv.ro. Antrenorul Chindiei deplasează tot ce are mai bun pentru meciul cu „Bătrâna Doamnă”.

Partida din ultima etapă a ediției 2016-2017 în Liga 2-a, dintre UTA și Chindia, începe la ora 14 și va fi transmisă pe Digi și Dolce Sport1.

Formații probabile:

UTA: Barna – Polgar, Adili, Copaci, Burlă – Strătilă, Tănase, Copil, Vîlceanu – Curtuiuș, Piccioni.

Chindia: Meilă – Martac, Vătavu, Ispas, Dumitraşcu – Pătru, Honciu, L. Mihai, C.Stoica – Cr. Neguţ, Cherchez.

Arbitri: Sergiu Popa (Aiud) – Marius Bobe (Videle – Teleorman), Ionuț Babadac (Alexandria – Teleorman). Rezervă: Vladimir Nagy (Aiud)

Observatori FRF: Mircea Ciglenean (Cluj), Dumitru Paraschiv (Drobeta Turnu Severin)

Vă reamintim că transportul tuturor spectatorilor tur-retur pe ruta Arad – Șiria – Arad este gratuit. Autocarele vor pleca din fața fostei cofetării Mimoza, de la Podgoria, începând cu ora 12:30. Ultimul autocar va pleca la ora 13:00. Autocarele pentru întoarcerea la Arad vor pleca din fața stadionului de la Șiria. Primul va pleca la ora 16:00, iar ultimul la 16:15. Cei care doresc să-și achiziționeze bilete o pot face la casieria stadionului „Otto Greffner” din Șiria, cu două ore înainte de meci.

FOTO: Viorel Musca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button