Fotbal judetean

Ar fi amânat vacanța: Podiumul Progresul Pecica – CS Glogovăț 7-1





Conform previziunilor, pecicanii nu au avut nici cea mai mică problemă în a trece de o formație cu destule absențe, cea mai importantă fiind cea a mirelui zilei, Cristian Negrea. Fiindcă miza efectivă lipsea, s-a jucat cu garda jos, iar gazdele, cu un plus de valoare în toate compartimentele, aveau să profite pentru un scor fluviu.

Meciul era, practic, decis după numai 11, când Progresul avea avans de trei goluri pe tabela de marcaj. „Dubla” lui Puie și reușita lui Arsene, cu mare chef de joc după absența lungă de pe gazon, au fixat raporturile de forțe, Renato Ardelean nefăcând decât să păstreze scorul pauzei în limite normale: 3-1. Însă, Șiclovan, C. Gabor și Arsene, în două rânduri, au fixat tabela la un 7-1 ce nu lasă loc de comentarii. De menționat ar mai fi că Adelin Koppandi a bifat primul meci ca titular, iar Scuturici a debutat la Pecica.

Pecica termină, totuși, în afară podiumului, iar Dorel Mutică are regretele sale. „După Lipova și Crișul, suntem echipa ce a pierdut cele mai puține meciuri, doar 5, față de cele 8 ale Curticiului, ce a terminat în fața noastră. Am marcat aproape 90 de goluri și avem avut cea mai lunga serie de meciuri fără înfrângere, tot după cele două echipe din vârf, între etapele 8 și 25. A venit acea înfrângere de neînțeles cu Socodorul, urmată de un egal la Felnac și un alt eșec cu Lipova și aici am pierdut contactul cu cei de la Curtici. Dar, ținând cont de cât de subțire a fost lotul nostru, din care a lipsit aproape tot returul și căpitanul Arsene, se poate spune că acest loc 4 este un rezultat bun. Chiar i-am spus lui Mirel că, la ce formă sportivă și chef de joc arată, e păcat că se termină acest sezon. O să văd ce se dorește la Pecica din sezonul viitor și voi lua o decizie în consecință. Recunosc că m-au contactat și alte echipe, dar nu mă grăbesc să aleg, prioritatea mea ar fi actuala echipă”, a menționat antrenorul „galben-albaștrilor”

Formații:

Pecica: Brutyo (80 Iosub) – Koppandi (59 Scuturici), Wild, Șiclovan, V. Fritea – A. Ponta, R. Fritea (77 Hedeșan), Vasilca, Drîglă – Arsene, Puie (65 Gabor). 

Glogovăț: Vîrtaci – Neag, Blănaru, Mariș – Danciu (63 Ciornei), Cornea, Doboș, Avram – Gornic, Ardelean

Arbitri: Cristian Trif – Paul Ardelean, Dan Hanyecz.

Observatori AJF: Răzvan Cadar, Iosif Lovas.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button