Fotbal judetean

Puia, nemulțumit de arbitraj la finala cu Lipova: „Am jucat binișor, dar am fost dezavantajați puțin. Decizii la nivel de lot și banca tehnică, după analiză”





Unirea Sântana nu i-a putut ține piept Lipovei nici în finala Cupei, faza județeană. Campionii Ligii a IV-a au luat pentru al treilea an consecutiv trofeul, în timp ce „uniriștii” mizează tot pe juniorii A1, care nu mai doresc să se oprească în faza interjudețeană. „Doar echipa mare a intrat în vacanță. La juniorii mari, ne punem speranțe în dubla cu Zlatna. Credem că este o echipă abordabilă, jucăm returul acasă, avem speranțe. Turul de la Zlatna va fi pe o semi-nocturnă, joi de la ora 19.30, dar suntem obișnuiți, căci facem și noi antrenamente la lumina reflectoarelor la Sântana. Sâmbătă, la noi acasă, contăm pe sprijinul suporterilor și putem face o figură frumoasă dacă venim din deplasare cu un scor bun”, a spus din capul locului Cătălin Puia.

Legat de desfășurarea finalei de la Pîncota, managerul general al „roș-negrilor” a adăugat: „Am jucat binișor, a fost un meci disputat, dar credem că am fost dezavantajați puțin. La 2-1 am avut o fază discutabilă, un offside acordat eronat, credem noi. Vârciu nu a atacat mingea, dar tușierul Alina Mihoc a ridicat steagul. Nu zicem că arbitrajul a fost decisiv, dar aș face observația că brigăzile de divizionari trei ale Aradului sunt puțin cu nasul pe sus când arbitrează în județ și, zic eu, nu o fac pe bani puțini. Am merita un  tratament mai corect din partea lor. După golul lui Vidac ce ne-a adus din nou în joc, poate că ieșea o fază bună la acel offside eronat și puteam pune presiune pe Lipova cu un gol doi. Dar asta este, nu avem ce face, decât să-i felicităm pe cei de la Lipova și să le dorim succes la barajul de promovare”.

În fine, la echipa de seniori se va trage linia după un sezon mai slab ca precedentul. „Clubul și-a propus pentru acest an locurile 1-4, dar am reușit doar un loc cinci. Nu ne cramponăm de acest fapt, puteam fi și pe 3 pe final. Important este că am oferit condiții bune și am avut așteptări. Vom analiza în Comitetul Director activitatea și vom decide ce vom face la nivel de bancă tehnică și lot de jucători. Antrenorul Donca s-a antepronunțat, dar noi nu am stabilit nimic. Cauze pentru unele rezultate mai slabe sunt, așa, la cald, aș aminti problemele de lot. Am pornit pregătirile în iarnă cu un lot de 21 de jucători, dar pe parcurs am pierdut trei piese importante. Nu avem explicații serioase la aceste abandonuri, nu știm exact motivele. Vorbim despre Claudiu Popa, care a venit cu greu la echipă în toamnă, dar acum a plecat foarte ușor, plus Marius Bud și Claudiu Bolba. Mai adăugăm accidentările și a ieșit situația de față. Am jucat cu un lot restrâns de jucători pe două planuri, campionat și Cupă”, a concluzionat Cătălin Puia.









Un comentariu

  1. Mai Puia tu ai o mare problema mai baiatule . La ce meci te-ai uitat . Cu ce ai fost dezavantajat ca nu sa dat penalti in min 2 ? La faza despre care vorbesti jucatorul tau a fost pe minge voia sa o joace dar au tipat ceilalti la el si in ultima clipa nu a atins mingea . De ce esti nemultumit ca in 90 min ati tras un sut pe poarta si ala prin min 80 . Ce tot vrei ? Voi v-ati gandit doar la meciul juniorilor iar meciul de ieri l-ati sacrificat total . Pacat de cei batrani din echipa ca voiau cate ceva dar mesajul vostru a fost ceva de genul meciul asta nu mai conteaza . Probabil te-ai bucurat ca nu mai trebuie sa dai bani de prime . Pacat de Vuin Capata si inca vreo doi trei jucatori ca pierd vremea la voi .

    0
    0
    1. Vorbesti prostii. In minutul 2 nu se putea acorda penalty in nici o pozitie la acea faza, ori simulare ori corner.
      Faza cu offsideul o confunzi. El se refera la faza in care jucatorul Santanei a lasat mingea sa treaca printre picioare, Alina ridicand offside.

      0
      0
  2. Auzi la el conditii bune . Inseamna ca nu stii ce inseamna conditii . Ce oferiti voi sunt ……amatorism total .

    0
    0
  3. Cunosc faza in care Alina a ridicat . Jucatorul santanei a avut intentia de a juca mingea . Sa razgandit in ultima fractiune de secunda . Raman la parerea ca Alina nu a gresit . Cat despre penalti am avut o discutie aseara, o discutie cu cineva care cunoaste baietii si spunea Kocsis clar ca a fost atins de cel de la Santana . A fost o neglijenta . Dar probabil ca era prea repede in min 2 sa dai penalti .Asta sunt domnii fluierasi .

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button