UTA Arad

Suporterii lui ASU Poli, neinteresați total de baraj: „Ne-am dori să joace ambele în B, din păcate, credem că Recașul se salvează”





Timișoara se pregătește din nou de un Poli – UTA, doar că la scară mai mică. Sau cel puțin așa consideră Sebastian Novovic, președintele AST Druckeria, care nu vede cum meciul de luni, de pe „Dan Păltinișanu” ar putea suscita un interes mai mare din partea spectatorilor, decât cel de pe 21 mai, din Liga 2-a. „Nu cred că se va strânge prea multă lume, nu văd cum s-ar putea ajunge la 13-14 mii oameni, cifra din derby-ul de acum câteva săptămâni. Va fi liniște și pace și pe satdion, dar și în afara lui”, consideră „Mihalcea”.

Subiectul unei favorite la barajul dintre ACS Poli și UTA printre fanii lui ASU îl amuză pe liderul galeriei „alb-violete”. „Nu ne interesează absolut deloc aceste meciuri. Ar fi perfect pentru noi să joace ambele în B de la anul. Din păcate, credem că Recașul se salvează și asta doar pentru că știu și ei foarte bine că riscă, oarecum, desființarea dacă nu vor mai juca în Liga 1. În rest, avem fiecare dintre noi treburi mai bune de făcut decât să ne preocupe acest baraj, sau ce o fi el”, a adăugat Novovic, care – bineînțeles – o identifică pe ACS Poli cu AC Recaș, în urma fuziunii din vara anului 2012.

În schimb, Laurențiu Roșu spune că echipa sa nu face neapărat diferențe între cele două formații ale Timișoarei cu același nume. „Cu siguranță, faptul că jucăm cu Poli îi motivează pe jucătorii noștri. Chiar dacă nu vorbim despre echipa susținută de majoritatea suporterilor, vrem să scoatem un rezultat cât mai bun, cu gol sau goluri marcate, pentru a păstra șanse de promovare pentru retur. Am evoluat recent la Timișoara, cunoaștem stadionul, doar că adversarul e mai bun. Știm că lor le va lipsi acea galerie pe care am văzut-o acum câteva săptămâni, dar, oricum, nu suporterii sunt cei care intră pe teren. E bine că jucăm primul meci la Timișoara, căci în retur, dacă va fi un scor strâns, e bine să ai sprijinul suporterilor tăi. Mai ales, dacă se va ajunge la prelungiri sau penalty-uri”, a punctat antrenorul „Bătrânei Doamne”.









Un comentariu

  1. Nu va tot bazati pe suporteri. Eu n am vazut niciunul sa dea gol:)) Dati voi totul pe teren si lasati ne pe noi

    0
    0
    1. Sa fie marginalizata mai mult? Echipa asta strangea si acum cativa ani, cand era in liga 4, mai multi spectatori decat strangea echipa care juca in liga 1. De fapt, a strans in fiecare an, exceptie facand poate partidele primei divizonare cu cainii sau cu fcsb.Doi la mana, echipa este in continuare finantata de resursele proprii ale suporterilor (donatii, sponsorizari). Putin, ai luat-o pe aratura cu postarea asta. In rest, numa bine, sa fie pace si vedeti ca e deschis la Billa. Ceau.

      0
      0
  2. Daca se salveaza recasul, la anul cu sprijinul de acum legal al primariei care va putea aloca mult mai multi bani isi va lasa omonima rivala in urma! De acea cred ca galeria lui poli, chiar daca cu inima stransa , dar va tine cu uta..iar daca ei ne doresc sa ramanem in b, noi le dorim sa ajunga acolo unde isi permit sa tina echipa cu resurse proprii , in campionatul judetean! Ironia soartei e ca daca se salveaza recasul, va avea de suferit mai mult asu poli, care va fi marginalizata si mai mult!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button