UTA Arad

E oficial chiar înainte de barajul de promovare în Liga 1: UTA Bătrâna Doamnă devine Fotbal Club UTA Arad





E demult știut faptul că majoritatea susținătorilor sunt zgâriați puțin pe urechi de denumiea sub care gruparea fanion al Aradului e înregistrată la Federația Română de Fotbal. În acest sens, Suporter Club UTA, ca și deținătoare a drepturilor federative ale UTA-ei, a făcut toate demersurile de a scăpă de „coada” Bătrâna Doamnă, iar de astăzi acest lucru a devenit realitate.

Organismul fanilor, susținut de avocatul clubului „roș-alb”, Alin Cristian Vesa, a dat bătălii în Instanță, pentru ca de acum încolo să putem vorbi de Fotbal Club UTA Arad, denumire sub care Campioana Provinciei va activa din sezonul viitor în competițiile organizate de FRF (LPF). Parcursul urmat și explicat de Dan Proca, președintele SCU, în urmă cu ceva timp, a fost acționarea în instanță a Ministerului Justiției, iar apoi obținerea unui CIS din partea Ministerului Sportului.

Vestea ce bucură toată suflarea utistă vine chiar înainte de barajul de promovare în Liga 1, cu ACS Poli Timișoara, ce se va disputa în dublă manșă, pe 12, la Timișoara și 15 iunie, la Șiria. Clubul UTA organizează chiar mâine dimineață o conferință de presă pe această temă.

Un comentariu

  1. FELICITARI !!! Sa mai zica carcotasii ceva acuma !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  2. O veste minunata si foarte importanta pentru club si pentru suporteri. Dar cred ca ar fi trebuit sa aveti bunul simt si rabdare sa asteptati pana maine si sa lasati clubul sa aiba onoarea sa faca acest anunt important frumos in conferinta de presa !!!!

    0
    0
  3. Nu am dat alte detalii tehnice, are clubul ce anunta maine, stati linistiti. Si toti cei implicati in aceasta speta victorioasa pot da declaratii si explica exact pasii. Stirea era importanta si cred ca nu deranjeaza pe nimeni ca am dat-o, pana la urma presa e despre asta. Mai ales ca s-a aflat deja prin diferite cercuri in Arad.

    0
    0
      1. bine ca nu i-a deranjat cand au aflat transferurile la noi pe site inainte de a le comunica oficial clubul …

        0
        0
  4. O veste excelenta ! Sper sa se prinda repede si presa centrala si mai ales Digi , sa nu ne mai zgarie urechile cu BD-ul

    0
    0
    1. martian are societatea pe actiuni cu numele UTA SA si nu se poate alta societate cu acel nume pana nu este radiata din registrul societatilor comerciale … acum la Arad putem avea un ONG cu numele FC UTA Arad si care este inregistrat la tribunal in registrul asociatiilor non profit si asta s-a putut face dupa o actiune in instanta prin care s-a sters numele FCM UTA care nu mai functiona demult si astfel s-a ajuns la noul nume scurt, fara BD …

      0
      0
    2. Daca ti se spune clar ca sa castigat dreptul in instanta, tu vii sa ne spui ca albul e negru…intelegem ca unii sunt frustati de acesta reusita , imi pare rau de voi .

      0
      0
  5. bravo celor care au avut initiativa. nu inteleg ce atatea discutii. pentru mine utabd era uta si de acum e tot uta!

    0
    0
    1. Si pentru mine , si pentru multi altii era la fel , dar pentru cativa carcotasi era motiv de …BD la munte si la mare : )

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button