Fotbal juniori

Căpitanul juniorilor Sântanei, la cota 40 de goluri stagionale: „Sunt pregătit să fac pasul la Liga 3-a!”





La a treia încercare, campioana județeană de juniori A1 a județului Arad a trecut de faza interjudețeană. A fost o dublă victorie a Unirii Sântana (1-0 și 4-3) contra celor de la CS Zlatna.

În partida retur, eroul „roș-negrilor” a fost Marius Bud, autor al unei „duble”. „Puteam să fac chiar mai mult decât cele două goluri, am pretenții și mai mari de la mine. Până la urmă, însă, ne bucurăm că am ajuns și noi în sfârșit în faza cu grupele după doi ani în care ne-am împotmolit la prima etapă. Am încredere în noi că putem trece și mai departe în această competiție, să jucăm turneul final. Chiar dacă nu știm încă împotriva cui și unde vom juca, avem echipă bună, jucăm demult timp împreună și sunt convins că vom face o figură frumoasă”, a spus „Sică”.

Cu cele două goluri înscrise sâmbăta trecută, Bud a ajund la cota 40 în acest sezon și a atras deja atenția divizionarelor trei arădene, care vor trebui să folosească fotbaliști născuți în anul 1998 și mai mici în noua stagiune. „Sunt pregătit să fac pasul mai sus dacă cineva mă dorește și se înțelege cu clubul meu. Nu va fi o problemă că plec de acasă, pentru fotbal fac orice sacrificii”, a mai spus căpitanul juniorilor A1 de la Sântana.

Mâine, Unirea își va afla adversarii de la turneul zonal-semifinal, ce se va desfășura între 16 și 19 iunie.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button