Fotbal judetean

Primele întăriri estivale pentru Crișul: Maghici și Huțanu întregesc colonia ex. pîncotană!





Pierzând la mustață titlul de campioană a județului Arad, în favoarea Lipovei, Crișul Chișineu Criș s-a pus deja pe treabă în vederea stagiunii viitoare. După ce a anunțat despărțirea de antrenorii Mihai Roșca și Sandu Țamboi, dar și câțiva fotbaliști, precum Asandului, Lavrincsik și Marinescu, managerul Daniel Cherecheși a reușit primele achiziții ale verii la nivel de lot.

Ambele au evoluat alături de Pavel, Lung, Gâlcă sau Mihai la Șoimii Pîncota în primul an de Liga 2-a și aduc un mare plus de experiență și valoare prim divizionarei județene. „Am bătut palma cu fundașul Casian Maghici și mijlocașul Petrică Huțanu. Sunt doi fotbaliști care nu mai au nevoie de nicio prezentare, lângă care – însă – vor mai veni alții cinci, trei juniori și doi seniori. Totodată, zilele ce urmează, sperăm să batem palma și cu noul antrenor al echipei”, a menționat Cherecheși.

Maghici vine de la divizionara a treia Millenium Giarmata, dar în cariera sa a bifat destule meciuri inclusiv în Liga 1, la Unirea Alba Iulia, Voința Sibiu, Brănești sau Botoșani. Ajuns la 33 de ani, fotbalistul poate acoperi foarte bine trei posturi, cele de fundaș dreapta și central, dar și cel de mijlocaș central. Huțanu a evoluat cu FC Olt și Șoimii Pîncota în Liga 2-a, iar în stagiunea trecuta a apărat culorile celor de la Progresul Pecica. Va împlini peste două luni 32 de ani și poate juca pe ambele benzi la mijlocul terenului, dar și al doilea atacant. La Criș se reîntâlnește cu nașul său, Alin Mihai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button