Fotbal judetean

Muzsnay e noul antrenor al Crișului cu obiectiv clar promovarea în Liga 3-a!





Despărțirea dintre Crișul Chișineu Criș și Mihai Roșca s-a oficializat după ultima etapă a ediției de campionat 2016-2017. Cele 85 de puncte acumulate nu au fost de ajuns pentru câștigarea campionatului și accesul la barajul de promovare în Liga 3-a, iar conducerea clubului a decis că e nevoie de o schimbare. Și, după zece zile, managerul general al formației de pe Crișul Alb a anunțat și noul șef al staffului tehnic.

Este vorba despre Zsolt Muznay, antrenorul care a îndeplinit obiectivul celor de la Șoimii Pîncota în stagiunea trecută de Liga 2-a, preluând frâiele din mâna lui Ionuț Popa, după derby-ul cu UTA, de pe 26 martie. 2016. „Avem mare încredere în calitățile profesionale și umane ale domnului Muzsnay. Are sprijin total din partea noastră în realizarea obiectivului, promovarea în Liga 3-a. Are și avantajul de a fi lucrat deja, la Pîncota, cu câțiva dintre jucătorii noștri, credem că este cea mai bună alegere pe care o puteam face”, a anunțat Daniel Cherecheși.

Zsolt Muzsnay (51 de ani) e născut la Cluj, iar cariera de fotbalist și-a împărțit-o între Universitatea Cluj, FC Bihor, Steaua, Fehervar (Ungaria), Antwerp (Belgia) și din nou FC Bihor. A pregătit echipa fanion a județului Bihor în sezonul 2003-2004, a fost secundul lui Cristiano Bergodi la CFR Cluj în Liga 1, iar apoi a coborât până în Liga a 4-a, la Kinder Paleu. A promovat apoi cu Luceafărul Oradea în eșalonul trei, fiind demis de la conducerea acestei echipe înainte cu o etapă de terminarea turului acestei ediții de campionat, lăsând formația pe locul secund. După aventura la Pîncota, a antrenat în Ungaria echipa de tineret-rezerve a proaspetei prim divizionare din țara vecină, Balmazujvaros.

Crișul va începe pregătirea pentru noua stagiune a Ligii a 4-a pe 26 iunie, dată până la care conducerea clubului ar trebui să mai completeze lotul și cu alți fotbaliști și, probabil, și cu un antrenor cu portarii. Vă reamintim că primele achiziții ale verii sunt fundașul Maghici și mijlocașul Huțanu.









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button