Volei

„Naționalele” universitare de volei pe plajă, dominate de sportivii UVVG ProVolei Arad





S-a pus punct Campionatul Naţional Universitar de volei pe plajă, cu ambele Universităţi ale Aradului având echipe pe podium. Campioni naţionali au devenit Adrian Matica şi Răzvan Motoc, de la Universitatea Aurel Vlaicu, iar pe 3 au încheiat Victor Duma şi Alin Flonta, de la Universitatea de Vest Vasile Goldiş. Să spunem că cei patru sunt componenţi ai UVVG ProVolei Arad.

Trecând la competițiile de anvergură, să spunem că UVVG ProVolei Arad propune nu mai puțin de șapte perechi la ediţia din acest an a Campionatului Naţional de volei pe plajă. Evident pe diferite categorii de vârstă. La speranţe, turneul are loc la Bucureşti, între 26-30 iunie, iar clubul arădean îi are pe Emanuel Ciubotariu şi Patric Creţa, ocupanţi ai locul 5 sezonul trecut. Apoi, la Mamaia, se vor derula „naţionalele” de cadeţi (6-9 iulie) şi juniori (10-13 iulie). La prima categorie, gruparea condusă de Radu Sabău va fi reprezentată de Balasz Csizsar şi Raul Tanasz, respectiv Alex Bulzan şi Denis Zăză. La juniori, vin perechile cu greutate: Katona Tihamer – Sergiu Rodina (vicecampioni în 2016 la juniori şi cadeţi), respectiv Toader Darie – Balasz Cziszar (locul 3 la cadeţi în 2016 şi aur la FOTE în 2017).

De menţionat că şi la seniori UVVG ProVolei Arad va avea reprezentanţi: Sergiu Gligor – Adi Matica, Alin Flonta – Răzvan Motoc, plus perechile de la junori. Ca să nu-l omitem nici pe multiplul campion Marius Mascovits (antrenorul echipelor tinere ale ProVolei), cel care va reprezenta CSM Arad.

În fine, și competiția feminină va fi onorată de ProVolei la CN de junioare şi la cel de senioare. Vorbim despre Amalia Şandru – Diana Telian, vicecampioane naţionale în 2016 la cadete.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button