UTA Arad

Meszar: „UTA va promova când Aradul e pregătit, dar pot apărea surprize…chiar mâine”





Pe la începutul sezonului 2015-2016, primul în Liga II-a în actualul proiect, omul din spatele UTA-ei spunea cu subiect și predicat că echipa va promova în elită când Aradul va fi pregătit. Acum, cu 90 de minute, plus eventuale prelungiri și penalty-uri, înainte de partida retur a barajului cu ACS Poli, Alexandru Meszar a fost rugat să clarifice totul, mai ales că orașul nu are nici la această oră o arenă de Liga 1 pentru Campioana Provinciei. „Îmi mențin afirmația. Într-adevăr, UTA va promova când Aradul e pregătit, dar se poate crea o surpriză. Se poate întâmpla ca orașul să nu fie pregătit, iar echipa să promoveze. Așadar, pot apărea surprize sau și, mai bine spus, vrem ca această surpriză să o facem chiar mâine”, a punctat omul care a jucat un rol decisiv în salvarea spiritului UTA.

În altă ordine de idei, înaintea meciului de mâîne, prin vocea directorului general Codru Grădinariu, clubul UTA a transmis următorul mesaj: ”Acum patru ani, am pornit împreună cu suporterii și Primăria Arad pe acest drum. S-au întâmplat atât de multe într-un timp relativ scurt. Am suferit, unii s-au îndoit, dar am continuat să luptăm și să credem că acest oraș, această echipă ne va face să ne redescoperim mândria. S-au auzit câteva voci, care au scandat impotriva partenerilor noștri. Dorim să facem un apel, să nu creăm dezbinare, pentru că noi avem nevoie de toți cei care ne ajută, și de suporterii din tribună, și de administrația locală. UTA are nevoie de unitate. Toți, împreună pentru un vis!”

 









Un comentariu

  1. Am citit un articol despre Sepsi,care au mobilizat suporterii sa ajute la lucrarile ptr omologarea stadionului.Oare la Arad nu se poate face apel la suporteri sa ajute ? 2-3 ore de munca in sprijinul echipei ar fi un ajutor ca sa avem un stadion competitiv,spun de Motorul ca la celalant trebuiesc meseriasi HAIDE UTA !!! VICTORIE cU PROMOVARE !!!

    0
    0
    1. Ei, sa care fiecare pamant ingrasat cu gunoi doua-trei ore pe zi…si facem stadion de liga a 1-a ! 🙂

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button