UTA Arad

UTA – Poli se joacă cu casa închisă! Design nou pentru arena „Otto Greffner” după ce arădenii au comandat tribune speciale din Ungaria + FOTO





Șiria poate intra în istoria fotbalului arădean mâine, mai mult decât a intrat deja. UTA joacă cu promovarea pe masă returul barajului cu ACS Poli, iar șansele de reușită sunt mari atâta timp cât „roș-albii” au nevoie de o victorie cu 1-0 sau una la două goluri diferență. Interesul în jurul meciului e imens, cu atât mai mult cu cât partida nu se va vedea pe micile ecrane. Sigur, clubul asigură transmisia confruntării în mediul online, pe site-ul și pagina oficială de Facebook, dar nimic nu se compară cu emoțiile ce le trăiești la fața locului.

„Oficialii” Campioanei Provinciei au percutat și au mărit capacitatea pe scaune a stadionului până la cifra la care a fost omologat la Federația Română de Fotbal. Ar trebui să avem în jur de 2000 de spectatori mâine, la Șiria, aproape jumătate dintre ei urmând să ia loc în tribunele mobile ce au sosit azi din Ungaria în două ture. Închiriate contra sumei de 15 mii de euro, primele trei „corpuri” în jurul orei 17, iar ultimele două la apusul soarelui. Montarea lor în spatele porții dinspre sala de sport nu a necesitat timp, căci funcționează pe sistem hidraulic. În schimb, tribunele vechi au fost amplasate pe latura cu Cetatea, vis-a-vis de „oficială”. Tot acolo, într-un colț, sunt și locurile rezervate susținătorilor echipei pregătite de Ionuț Popa, care au intrare separată în stadion. Gazonul a fost și el tuns, 8-10 șirieni lucrând în permanență la stadionul „Otto Greffner” în ultimele două zile.

În această seară, clubul UTA a anunțat Sold Out, adică epuizarea tuturor biletelor, iar primarul Șiriei speră într-o sărbătoare mâine. „Știm că suporterii UTA-ei nu au fost prea fericiți că au trebuit să vină la Șiria pentru meciurile echipei favorite, dar noi am făcut tot posibilul să fim gazde primitoare. Comunitatea noastră a sprijinit cu tot ce s-a putut echipa fanion a județului nostru, iar declarațiile domnului Ionuț Popa sunt simple glume. Nu va fi șirian care să țină cu Poli, mâine tot stadionul va fi alb-roșu. Poate, domnul Popa a profitat de relația personală bună pe care o avem, dar una e una și alta e alta. Personal, am ajutat la împărțirea biletelor, m-am implicat ca totul să iasă cât mai bine, toată Șiria și județul o va susține pe UTA”, ne-a mărturisit Valentin Bot.

Clubul UTA a anunțat că transportul tuturor spectatorilor tur-retur pe ruta Arad – Șiria – Arad este gratuit. Autocarele vor pleca din fața fostei cofetării Mimoza, de la Podgoria, începând cu ora 15:45. Ultimul autocar va pleca la ora 16:30. Autocarele pentru întoarcerea la Arad vor pleca din fața stadionului de la Șiria, la un sfert de oră după terminarea jocului. Posesorii de bilet care dețin și abonament sunt rugați să aibă și abonamentul la ei, pentru a beneficia de locul obișnuit.

 









Un comentariu

  1. Ce se intampla baieti?, Nu ne-ati scos tot sezonul din bozgori ,hai mars in ungaria si acuma ati inchiriat tribune de la vecini. Vai vai vai. mentalitate de capsunar . cand va convine sunteti prieteni cu toti in rest nimic…Rusinica baieti

    0
    0
    1. Cand sunteti prieten ? Eu cred ca a fost vorba de o afacere, nu cred ca UTA a platit in boabe de fasole . Pentru banii o luam si pe mama lor daca pretul era corect , asa ca vorbesti doar sa te afli in treaba .

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button